Sărbătorește Dragobetele la Palas

De Dragobete, Palas Mall te ajută să îți surprinzi perechea cu o scrisoare de dragoste!

În acest an, de sărbătoarea românească a dragostei, Palas îți oferă prilejul să redescoperi romantismul bilețelelor de iubire. Pe 23 și 24 februarie, te invităm în Atrium, unde vei putea să îi scrii jumătății tale o scrisoare de dragoste și să o depui în cutia poștală specială. Vei participa automat la tombola de Dragobete și vei putea câștiga o cină romantică la Chef Galerie. Vor fi extrași zece câștigători, ale căror scrisori chiar vor fi expediate către persoana dragă.

Cadoul pentru îndrăgostiți din partea Palas Mall include un concert Essenza Quartet și un recital de pian.

sarbatoreste dragobetele lapalas

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + twelve =

On Key

Citeste si

Street Food Festival la Iasi 23 sept

Street Food Festival, primul eveniment din România dedicat mâncării stradale, își parchează bucătăriile între 23 și 25 septembrie la Palas Mall, Iași. După ce la

Capgemini face angajări

Capgemini pune la dispoziție noi oportunități de dezvoltare a carierei în cadrul companiei. Compania oferă un salariu competitiv, posibilitatea de a lucra într-o echipă multinaţională

Manifestări de Ziua Unirii

Cu ocazia împlinirii a 157 de ani de la Unirea Principatelor, primarul interimar Mihai Chirica a făcut publice evenimentele care vor avea loc la Iaşi.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.