Seara Reclamelor Controversate – editia a IV-a 2015

Vineri, 11 decembrie 2015, de la ora  21:00, în Hunter’s Pubare cea de-a IV ediție a ”Serii Reclamelor Controversate”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Club Rotaract Iași pentru bătrânii cu cataractă care au venituri reduse și nu pot suporta costurile unui transplant de cristalin.

Spoturile publicitare vor reprezenta din nou marea atracție a evenimentului moderat de Trupa de treatru IDIOT. Pe parcursul serii se vor desfășura tombole și concursuri cu premii.

Biletele pentru ”Seara Reclamelor Controversate” pot fi obținute contra unei donații de 25 lei în ziua evenimentului de la Hunter’s Pub si/sau membrii Clubului Rotaract Iasi.

Din fondurile strânse din editiile anterioare ale evenimentului organizatorii au cumparat 5 cărucioare cu rotile, 1 set de cârje ortopedice și 1 cadru de mers cu roți ce au fost donate copiilor cu dizabilități din cadrul Colegiului Tehnic ”Ion Holban” din Iași (in 2013), iar dupa editia de anul trecut au donat fotolii rulante și 5 perechi de cârje ortopedice unor elevi cu deficiențe locomotorii din cadrul Colegiului “Ion Holban” din Iași.

seara reclamelor 2

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 18 =

On Key

Citeste si

Ziua Internationala a Studentilor

Se apropie Ziua Internationala a Studentilor, asadar Club SKYE aduna duminica, 15 noiembrie 2015, incepand cu ora 23:00 cei mai petrecareti, energici si neconventionali studenti.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.