Sfârşit de săptămână la Palas Mall

În acest sfârșit de săptămână, Palas Mall îi invită pe ieșeni și nu numai să sărbătorească Mica Unire, printr-un spectacol de muzică populară. Cei care vin la cumpărături sunt așteptați și la prima ediție din acest an a târgului de obiecte lucrate manual.

De joi până duminică, în perioada 21 – 24 ianuarie 2016, la etajul 1 al Atriumului Palas Mall se va desfășura Târgul de HandmadePrima ediție din 2016 a expoziției cu vânzare de obiecte lucrate manualprezintă publicului cele mai ingenioase piese realizate cu migală de artizani iscusiți și talentați. Clienții de toate vârstele vor găsi la standuri propuneri pentru preferințele lor: bijuterii din materiale felurite, piese vestimentare pentru cei mici sau pentru doamne și domnișoare, pălării, cosmetice naturale, decorațiuni, papioane, tablouri, cutii pentru podoabe sculptate și pictate manual și multe altele.

Duminică, 24 ianuarie, Palas Mall îi invită pe ieșeni să sărbătorească Mica Unire. De la ora 16.00, în Atrium, se va marca trecerea a 157 de ani de la Unirea Principatelor Române printr-un spectacol susținut de Corul „Lia Ciocârlia”, al Școlii „Alexandru Ioan Cuza” din Podu Iloaiei, și de artiștii Școlii Populare de Arte „Titel Popovici”. Programul este completat cu o paradă a costumelor de epocă, personaje din vremuri apuse ieșind la promenadă prin Palas Mall, începând cu ora 17.00. În plus, clienţii Palas Mall vor primi insigne cu tricolorul.

Duminică este și ziua cu teatru de păpuşi. Prichindeii primesc invitaţie la distracţie, alături de marionete, prin spectacolul care se va desfășura la ora 11.00, în zona Intersport.

În continuare, sesiunile de cumpărături aduc nenumărate surprize clienţilor Palas Mall. Magazinele brandurilor îndrăgite sunt în plin sezon al ofertelor de iarnă şi îi întâmpină pe iubitorii de shopping cu promoţii de până la 70%.

Sfârşit de săptămână la Palas Mall

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Zilele Jurnalismului Local, ediţia I

Asociația Studenților Jurnaliști (ASJ) din Iași organizează prima ediţie a întâlnirilor-dezbateri Zilele Jurnalismului Local duminică, 10 aprilie 2016. Evenimentul va avea loc în sala Ferdinand

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.