Spectacolul ”Pisica verde” la Teatrul Luceafărul

Teatrul Luceafarul Iași vă invită la o nouă reprezentație a piesei de teatru ”Pisica verde” de Elise Wilk, în regia tânărului regizor Bobi Pricop.

  • Vineri, 28 aprilie 2017, ora 18:30, sala mare -Teatrul Luceafarul Iasi

Artist asociat al celei de-a opta ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr (FITPT, 4-9 octombrie 2015), organizat de Teatrul Luceafărul Iași, Bobi Pricop a optat pentru un text inspirat din viața și preocupările tinerilor: ”Pisica verde” de Elise Wilk.

Din echipa artistică fac parte: scenografa Irina Moscu și actorii Dragoș Maftei, Ioana Corban, Alex Iurașcu, George Cocoș, Carmen Mihalache, Camelia Dilbea, tinerii artiști utilizând o manieră complet inedită în România de punere în scenă, sistemul silent disco. Practic, realizatorii au recreat în scenă un club, care condensează prin forme, linii și culori o întreagă comunitate, cea în care trăiesc și trebuie să descopere lumea matură adolescenții Dani, Bianca, Boogie, Robert, Roxana și Flori.

Spectatorii vor deveni participativi, întrucât fiecare va avea posibilitatea să-și aleagă locul unde stă, va putea să se mute în timpul spectacolului, va putea opta ce anume să privească și, mai ales, ce să asculte. Fiecare spectator va primi la intrarea în acest spațiu în care se află foarte aproape de actori, printre ei, o cască audio prin intermediul căreia va putea interveni în privința receptării.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 7 =

On Key

Citeste si

Festivalul florilor de tei

Festivalul Florilor de Tei din Iaşi este o amplă şi complexă manifestare cultural㸠care are ca obiectiv punerea în valoare a oraşului Iaşi cu ceea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.