Spectacolul Stagiunii Estivale – luna iulie

La Ateneul din Iaşi pe data de 9 iulie are loc primul spectacol din cadrul stagiunii estivale, ediţia I, care se deschide cu recitalul „Prietenia chitarelor” unde vor interpreta George Leonte (chitară electrică) şi Andrei Vieru (chitară acustică). Spectacolul va avea loc în Grădina de Vară a Ateneului începând cu ora 20.00.

Duminică, 10 iulie, de la ora 11.00, are loc manifestaţia „Vacanţa în siguranţă” – Jandarmeria Română Iaşi, în Parcul Expoziţiei la care vor participa Cluburile de Dans Tradiţional Românesc şi Dans MultiCULTURAL ale Ateneului.

Spectacolul de teatru „Prima dată” se va juca în Grădina de Vară pe 15 iulie, de la ora 20.00. O comedie plină de ritm, cu Erica Moldovan și Dumitru Florescu, la care responsabili cu ambientul sonor sunt Cristea George Robert, Costica Stavrat și Popescu Theodor Aurelian. Un spectacol de Victor Zaharia, după un text de Michal Walczak.

Prima Data Ateneu

De la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, dar o zi mai târziu, pe 16 iulie, este programat spectacolul de poezie „Noi, doar noi doi”. Vom descifra împreună limbajul complicat al dragostei şi vom încerca să alfabetizăm sentimentele pe acorduri de pian cu Paul Pintilie, vioară cu Patricia Iacob, împletindu-le pe versuri de poezie, semnate, în mare parte, de Erica Moldovan.

Pe 23 iulie vă aşteptăm la comedia „În ţara lui Papură vodă” în regia lui Andrei Ciobanu, adaptare după „Pacea cu Zmeii” de Valeriu Butulescu. Piesa este o comedie acida cu accente parodice, o satira social-politica, dar mai ales un pamflet si trebuie tratata ca atare. Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatore.

in tara lui papura voda Ateneu

Dacă v-aţi plictisit de rutină, iar ideile noi vă surâd dar nu aveţi cu cine să le discutați vă așteptăm la Spectacolul de teatru„Dezvoltare Personală”. Aici vei întâlni tot soiul de oameni interesanți, ce își vor pune experiențele personale in joc pentru a putea sublinia esențialul. Sâmbătă, 30 iulie, ora 20.00, Terasa Acoperiş Ateneu.

Programul complet:

Lunar Iunie.cdr

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × five =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.