SRI angajeaza psihologi, traducatori, medici

In aceasta perioada Serviciul Roman de Informatie are o multime de posturi disponibile, printre care de specialisti IT, psihologi, traducatori, medici si asistenti medicali. Vezi mai jos posturile disponibile si afla cerintele pentru fiecare in parte.

Pentru a fi angajat trebuie sa ai cetatenie romana si sa ai domiciliul in tara. De asemenea, este importanta o cultura generala ampla, capacitatea de exprimare corecta si coerenta in limba romana, pregatire profesionala in domeniul solicitat. Alte cerinte mai sunt: stare buna de sanatate, cunoastere foarte buna a unei limbi straine, conduita civica si morala, respect fata de valorile nationale, loailitate fata de tara.

Printre obligatiile angajatilor SRI se numara:

– respectarea juramantului militar si a prevederilor;

– executarea ordinilor comandantilor;

– perfectionarea pregatirii profesionale;

– pastrarea secretului de stat si de serviciu.

Citeste mai multe informatii despre toate posturile disponibile pe site-ul institutiei, conditiile specifice fiecarui job, cat si abilitatile si aptitudinile care te-ar putea recomanda pentru fiecare dintre ele. Aceste posturi disponibile (specialist IT&C, psiholog, traducator, medic, tehnician dentar, asistent medical) le gasesti aici: https://www.sri.ro/posturi-disponibile

Sursa foto: www.realitatea.net

 

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 15 =

On Key

Citeste si

10 pentru L.S.G.G

În perioada 11-17 Mai, Liga Studenţilor de la Geografie şi Geologie organizează diferite evenimente ce au ca scop aniversarea celor ZECE ani de la înființarea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.