SRI angajeaza psihologi, traducatori, medici

In aceasta perioada Serviciul Roman de Informatie are o multime de posturi disponibile, printre care de specialisti IT, psihologi, traducatori, medici si asistenti medicali. Vezi mai jos posturile disponibile si afla cerintele pentru fiecare in parte.

Pentru a fi angajat trebuie sa ai cetatenie romana si sa ai domiciliul in tara. De asemenea, este importanta o cultura generala ampla, capacitatea de exprimare corecta si coerenta in limba romana, pregatire profesionala in domeniul solicitat. Alte cerinte mai sunt: stare buna de sanatate, cunoastere foarte buna a unei limbi straine, conduita civica si morala, respect fata de valorile nationale, loailitate fata de tara.

Printre obligatiile angajatilor SRI se numara:

– respectarea juramantului militar si a prevederilor;

– executarea ordinilor comandantilor;

– perfectionarea pregatirii profesionale;

– pastrarea secretului de stat si de serviciu.

Citeste mai multe informatii despre toate posturile disponibile pe site-ul institutiei, conditiile specifice fiecarui job, cat si abilitatile si aptitudinile care te-ar putea recomanda pentru fiecare dintre ele. Aceste posturi disponibile (specialist IT&C, psiholog, traducator, medic, tehnician dentar, asistent medical) le gasesti aici: https://www.sri.ro/posturi-disponibile

Sursa foto: www.realitatea.net

 

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.