Studentii straini fac reclama Romaniei

Exista metoda mai buna de a promova o tara straina decat vizitand-o? Mark van der Heijden, specialist in comunicare a realizat un proiect care isi propune sa faca publicitate tarii noastre, mai ales ca avem atatea de aratat.

Astfel, el a declarat urmatoarele: „Proiectul meu este o combinatie intre cele doua pasiuni ale mele: munca intr-un domeniu creativ si calatoriile. Deci i-am stimulat si pe ei sa se inspire din pasiunile lor”. El a adunat studenti din toate colutile lumii pentru ca este manat de ideea ca Romania este usor de promovat din punct de vedere turistic, intrucat tara este bogata in traditii si locuri.

Grupul de care este insotit este format din 30 de studenti straini care fac o calatorie prin Romania timp de doua saptamani, pentru a putea realiza un proiect care sa prezinte partile frumoase ale tarii. Ei vor cutreiera satele din Transilvania, nu doar pentru ca abunda in obiceiuri si zone minunate, ci si cu scopul de a intelege mai bine cultura romaneasca.

La finalul experientei vor fi realizate cinci proiecte de catre studenti, iar acestea vor fi puse la dispozitia autoritatilor locale.

Sursa foto: reteaualiterara.ning.com

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 13 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.