Telefoane pe care le poti lua cu tine in cada

Daca esti dependent de tehnologie cu greu te poti desparti de telefon atunci cand intri in cada. Din fericire, acum iti este permis sa butonezi si daca afara ploua si poti sa nu te ingrijorezi daca versi lichide pe unul dintre urmatoarele modele.

CNET a realizat un top al celor mai rezistente telefoane la contact cu apa, care nu se strica daca te decizi sa le iei cu tine cand inoti sau faci dus.

Pe primul loc in top este Sony Xperia Z1 Compact, un gadget performant care reuseste sa se mentina intact la contactul cu apa.

Pe al doilea loc a fost plasat modelul Kyocera Hydro Elite, un smartphone cu camera foto acceptabila, conform celor de la CNET, cu 4G si posibilitate de reincarcare wireless.

Verykool RS90 Vortex este al treilea telefon din acest top. Acest model nu are caracteristici spectaculoase, insa este bun pentru copii sau pentru cei mai putin indemanantici.

Locul 4 este ocupat de modelul Sony Z Ultra Google Play Edition, un telefon de 649 de dolari.

Pe ultima treapta se claseaza modelul Samsung S4 Active, care vine cu o camera foto de 8 MP si abilitatea de a filma sub apa.

 

Sursa foto: www.businessinsider.com

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 11 =

On Key

Citeste si

Noua imagine a Iasului turistic

Un grup de studenți și profesori de la Facultatea de Geografie și Geologie UAIC au redefinit imaginea Iasului turistic prin crearea a șapte trasee tematice și propunerea unui

Internship plătit la Radio Hit

Studenții au posibilitatea de a se înscrie pentru un intership în cadrul Radio HIT. Acesta va avea loc în perioada 1 martie – 31 mai