SuPORTing – Uniti prin sport si caritate!

In zilele de 22 și 23 aprilie va avea loc SuPORTing, eveniment caritabil oganizat de Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului, AsdMARK.

In acest an, SuPORTing se va desfasura intr-un nou format: 2 zile, 2 meciuri: unul de fotbal si unul de handbal feminin. Meciul de fotbal va avea loc pe data de 22 aprilie, la ora 14:00, la Sala Polivalenta Iasi, intre o echipa formata din profesori ai Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, si una formata din studentii lor. Meciul de handbal feminin se va desfasura pe data de 23 aprilie, ora 14:00, la Sala Polivalenta Iasi, intre echipa de handbal senioare din Targu Frumos, Scoala Generala Garabet Ibraileanu, si o echipa formata din studente de la FEAA.

SuPORTing este un eveniment care isi propune sa aiba un impact pozitiv in societate prin intermediul sportului in principal, dar si al caritatii. Banii incasati din vanzarea biletor la SuPORTing sunt folositi pentru a sustine o cauza caritabila. Aceasta editie SuPORTing are ca si scop strangerea de fonduri pentru tratamentul lui Matei Nedelcu, un copil cu varsta de 6 anisori, care a fost diagnosticat cu un an in urmă cu leucemie limfoblastica acuta.

Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele s-au pus deja in vanzare si se pot achizitiona in continuare (inclusiv in zilele evenimentului) de la membrii AsdMARK si de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC). Pentru a achizitiona bilete si pentru a dona pentru Matei luati legatura cu Gina Sandu, Secretar General AsdMARK, la numarul de telefon: 0754546969 sau prin e-mail : [email protected]

AsdMARK, cu ajutorul sustinatorilor SuPORTing, a pregatit surprize pentru suporteri: tombola, concursuri intre reprize, iar in cadrul meciului de fotbal, la final, va avea loc licitatia mingii de fotbal cu semnaturile profesorilor.

Multumim sustinatorului principal al acestui eveniment: Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi, precum si celorlalti sustinatori si sponsori: Casa de Cultura a Studentilor, Decathlon, Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor, Fundatia Solidaritate si Speranta, Optica Medicala Vision For You, Stud Pass, Vila Aris, pentru ajutorul acordat in organizarea evenimentului si la premierea castigatorilor. Multumim partenerilor media pentru sustinerea evenimentului si a cauzei SuPORTing.

SuPORTing – Uniti prin sport si caritate!

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × four =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.