Tabara de Creatie ConceptArt 2016

Casa de Cultura a Studentilor si Clubul de Arte Vizuale ConceptArt va invita la Tabara de Creatie ConceptArt, in perioada 15-20 septembrie 2016. Tabara este gratuita pentru studenti.

Clubul de Arte Vizuale “ConceptART” pune la dispoziţie cursuri de grafică, pictură şi fotografie pentru studenţi. Asigură informaţii despre arta contemporană şi promovează creativitatea în rândul tinerilor. Este frecventat atât de studenţi care studiază artele plastice cât şi de studenţi de la alte universităţi din Iaşi.

Acest club este deschis tuturor studenţilor care doresc să acumuleze noi informaţii în domeniul artelor vizuale şi să se exprime artistic în pictură, grafică şi fotografie, lucrând în atelier de viitori profesionişti.

Realizarea Taberei de Creaţie “ConceptART” a început în 2009 la iniţiativa Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor, pentru a promova şi stimula creativitatea tinerilor artişti din centrul universitar Iaşi. Prezentarea şi promovarea lucrărilor realizate de membrii clubului este realizată prin organizarea de expoziţii colective de pictură, grafică şi fotografie.

Inscrierile (pictura, grafica, sculptura si fotografie) se fac pana pe data de 10 septembrie 2016, in limita locurilor disponibile. Pentru inscriere, trimite CV, copie dupa buletin, carnet de student si portofoliu pe adresa: [email protected]Detalii la telefon 0749 635 231.

Vernisajul expozitiei cu lucrarile realizate in tabara se va face marti,  20 septembrie 2016, orele 18:00 la Casa de Cultura a Studentilor.

tabara de creatie

Sursa: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

RATP Iasi face din nou schimbari

Vacanta s-a terminat, elevii reincep scoala, iar studentii se pregatesc de cursuri si seminarii. Odata cu aglomeratia care va urma, RATP aduce modificari in numarul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.