Târg 100% Românesc de 1 Decembrie

De vineri, 28 noiembrie, până luni, 1 decembrie, ești așteptat la Târgul 100% Românesc. Vino la Palas Mall în weekendul dedicat Zilei Naționale a României și bucură-te de oferta largă de produse românești ce îți va fi pusă la dispoziție si de evenimentele dedicate Zilei Naționale.

În cadrul Târgului vei găsi branduri românești de tradiție, produse de artizanat popular precum și delicioase produse tradiționale specifice sezonului. Nu rata expoziția ”Istoria iei românești”, desfășurată în aceeași perioadă. Clienţii Palas Mall vor afla povestea „bluziţei cu altiţă”, care a cucerit podiumurile internaţionale de modă, dar şi mari personalităţi ale lumii.

Pe 1 decembrie de la ora 16:00, în Atrium va avea loc un spectacol de modă dedicat portului popular – Fashion Show, costumul popular între tradițional și modern – încheiat cu un recital al interpretei de muzică populară Margareta Clipa.

Sursă foto: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − eleven =

On Key

Citeste si

Festivalul Tehnologiei

În acest weekend, 4 – 6 decembrie, are loc la Palas Iași expoziția interactivă Festivalul Tehnologiei, cea mai mare de acest gen din țară (cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.