Târg 100% Românesc de 1 Decembrie

De vineri, 28 noiembrie, până luni, 1 decembrie, ești așteptat la Târgul 100% Românesc. Vino la Palas Mall în weekendul dedicat Zilei Naționale a României și bucură-te de oferta largă de produse românești ce îți va fi pusă la dispoziție si de evenimentele dedicate Zilei Naționale.

În cadrul Târgului vei găsi branduri românești de tradiție, produse de artizanat popular precum și delicioase produse tradiționale specifice sezonului. Nu rata expoziția ”Istoria iei românești”, desfășurată în aceeași perioadă. Clienţii Palas Mall vor afla povestea „bluziţei cu altiţă”, care a cucerit podiumurile internaţionale de modă, dar şi mari personalităţi ale lumii.

Pe 1 decembrie de la ora 16:00, în Atrium va avea loc un spectacol de modă dedicat portului popular – Fashion Show, costumul popular între tradițional și modern – încheiat cu un recital al interpretei de muzică populară Margareta Clipa.

Sursă foto: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

A fost lansat proiectul Romania Educata

„România Educată” este proiectul național inițiat de Președintele României menit să susțină reașezarea societății pe valori, dezvoltarea unei culturi a succesului bazată pe performanță, muncă,

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.