Targul Martisorului Romanesc, editia a IV-a

Fayette Evenimente vă invită să vizitați TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ROMÂNESC IAȘI, ediția a IV-a, care își deschide porțile în perioada 24 Februarie – 8 Martie 2017, pe Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Intrarea este liberă. Evenimentul face parte din Proiectul Romanian Arts & Crafts by Fayette, care se află la al patrulea an de desfășurare.

Așa cum au obișnuit publicul ieșean și în anii precedenți, și anul acesta vizitatorii sunt asteptati la cel mai prietenos târg de mărțișoare din Iași. Târgul găzduiește aproximativ 20 expozanți, care și-au pregătit cu multă grijă și iscusință creațiile pentru a surprinde și de această dată clienții, cu ideile lor originale.

Pe parcursul celor 13 zile de eveniment ieșenii vor putea găsi la târg mărțisoare tradiționale, dar și marțișoare suprarealiste confectionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Totodată, sunt expuse și: aranjamente florale, ii tradiționale, bijuterii, artizanat, articole și accesorii hand-made, gravuri, si multe alte surprize din aceeași diversitate tematică. Veți găsi de asemenea multe idei de cadouri inedite: magneți, felicitări și o gama variată de produse unicat: mărțisoarele din flori naturale, ceramică, lumânări decorative și altele.

De asemenea, vă invităm să descoperiți toată gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, care vă vor ajuta să vă exprimați sentimentele cu ajutorul cuvintelor alese și a citatelor celebre. În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creație în care copiii vor realiza mărțișoarele preferate.

Sursa: iasifun.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

On Key

Citeste si

Idei cadouri pentru 8 martie

Luna februarie este pe final si martie care este si luna femeii si implicit luna cadourilor. Daca esti in pana de iei, suntem aici sa

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.