Tarife si program la patinoarul de la Palas Mall

Pe 30 noiembrie 2016 la Palas s-a dat startul la distracţie pe gheaţă. Pentru acest sezon, ansamblul Palas a amenajat nu unul, ci două patinoare. Cel pentru adulţi se deschide miercuri, iar patinoarul pentru copii, în perioada imediat următoare.

Adulţii şi copiii sunt invitaţi la Palas Ice. Patinoarul are o suprafaţă de 1.200 mp şi poate găzdui până la 300 de persoane, fiind funcţional până la o temperatură de maximum 12 grade Celsius. Orarul de funcţionare al Palas Ice va fi de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 21.30, iar sâmbăta şi duminica, între orele 09.00 – 23.30. Pentru o oră şi jumătate de mişcare pe gheaţă, tariful este de 10 lei pentru copii şi 17 lei pentru adulţi.

Cel de-al doilea patinoar din Palas este dedicat exclusiv copiilor şi va fi deschis în perioada imediat următoare. Poziţionat în parc, lângă restaurantul Chef Galerie, Palas Ice Junior are o capacitate de maximum 100 de persoane, accesul fiind permis copiilor cu vârsta de până la 12 ani, care pot fi însoţiţi de un singur adult, dacă se impune acest lucru.

program-palas-ice

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 + 19 =

On Key

Citeste si

Studentii de la Cuza beneficiaza de noi burse

Doctoranzii si postdoctoranzii din cadrul Facultatii de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, pot aplica pentru 13 burse finantate prin POSDRU. Alaturi de Universitatea „Titu Maiorescu”

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.