Top 10 motive pentru a alege să te cazezi într-o garsonieră în regim hotelier

Ori de câte ori călătorești, găsirea cazării trebuie să fie făcută cu foarte mare atenție. E unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai în vedere și poate determina succesul sau eșecul respectivei călătorii. Dacă variantele clasice nu te atrag și vrei să încerci ceva relativ nou, ai putea avea în vedere închirierea în regim hotelier.

Această alternativă de cazare câștigă și în România tot mai mult teren. Oricine poate găsi foarte ușor o garsoniera regim hotelier Bucuresti, spre exemplu, pentru a avea parte de o ședere plăcută, indiferent dacă e vorba de o călătorie în interes personal sau una în interes de serviciu. Care sunt motivele care justifică o asemenea alegere? Cu ajutorul specialiștilor din spatele site-ului rocazare.ro, am conceput un top 10 al avantajelor pe care le oferă o asemenea alternativă de cazare.

De ce să te cazezi într-o garsonieră în regim hotelier?

Primul și probabil cel mai important dintre motive ar fi faptul că pe parcursul șederii te vei simți ca acasă. Pensiunile, hotelurile și alte unități de cazare rareori pot să îți ofere aceeași senzație. Chiar dacă ai la dispoziție servicii suplimentare, există acea agitație continuă în care e foarte posibil să nu te poți relaxa.

Confortul de care vei avea parte este de asemenea un motiv întemeiat pentru a alege această variantă de cazare. Apartamentele și garsonierele disponibile spre închiriere în regim hotelier dispun de dotări și facilități care asigură pentru oricine un nivel de confort sporit.

Cum siguranța nu putea lipsi din această listă, merită menționată ideea că imobilele disponibile spre închiriere în regim hotelier sunt situate în zone cheie și nicidecum rău famate. De regulă este vorba de apartamente și garsoniere din ansambluri rezidențiale nou construite sau în blocuri recondiționate, uneori chiar securizate prin sisteme de supraveghere video.
Intimitate își dorește oricine în anumite momente. Cazarea în regim hotelier oferă acest avantaj, întrucât pe parcursul întregii șederi chiriașii nu vor fi deranjați de absolut nimeni – devin astfel uitate forfota și agitația caracteristice unui mare hotel, spre exemplu.

Cel de-al 5-lea motiv ar putea fi considerat liniștea. În momentul în care se optează pentru o garsonieră sau un apartament în regim hotelier, se alege ceva foarte apropiat de ideea de cămin. Chiriașii vor avea parte de liniște, de o senzație similară cu cea de „acasă”.

Trecem la aspecte mai „tehnice” și menționăm și motivul numărul 6: există posibilitatea de a alege locația după preferințe. Indiferent de scopul călătoriei, există anumite puncte de interes și zone în care chiriașii trebuie să ajungă, iar alegerea unei cazări în apropierea acestora este un avantaj considerabil.

Dotările moderne sunt pe locul 7 în topul motivelor care recomandă alegerea închirierii în regim hotelier ca variantă de cazare. Spațiul este amenajat eficient, iar locuințele sunt echipate cu tot ceea ce ar putea avea nevoie o persoană pentru a se simți cât mai confortabil.

A nu mai depinde de un orar strict poate fi de asemenea un motiv. Cazarea la un hotel presupune, spre exemplu, un program de servire al meselor. În cazul închirierii în regim hotelier se poate pregăti și servi masa oricând, fără a mai exista vreo limitare sau vreun program strict.

Ideea de a te caza fără să simți în fapt că te afli în deplasare este pentru unii un motiv de a alege această variantă de cazare. Practic, vei avea parte de o experiență familiară, de viața oamenilor obișnuiți, ceea ce constituie un avantaj și un plus la senzația de confort.

Pentru că prețul este un element ce nu putea fi ignorat, apare și el în topul motivelor pentru care este indicată cazarea în regim hotelier în detrimentul altor variante. Simplu spus, cu cât termenul de închiriere este mai ridicat, cu atât și costurile vor fi mai reduse. În plus, acestea pot fi împărțite între chiriași, fiind astfel reduse considerabil, în timp ce pentru o cameră de hotel, spre exemplu, nu există această posibilitate.

Prin urmare, având în vedere aceste motive, devine evident de ce acest concept de cazare devine tot mai atractiv și în România. Pentru mai multe informații și detalii, persoanele interesate pot să acceseze chiar site-ul celor care ne-au ajutat să realizăm acest top – rocazare.ro.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.