Transport Ambasada SUA din Iași

Experințele Work&Travel sunt unice. „Pierdut in New York” nu este doar al doilea film din seria „Singur Acasă” și nu doar vedetele de la Hollywood se pot bronza fară griji pe plajele din Santa Monica sau Malibu din Los Angeles. Chiar și unii studenții români au trăit măcar o vară visul american din plin. Însă până a trăi visul american ai nevoie de viză pentru a putea păși pe tărâmul mult dorit.

Pentru studenții din Iași, echipa “Transport Ambasada SUA (https://www.facebook.com/TRANSPORTAMBASADAUSA) oferă transport săptămânal către Ambasada SUA din București pentru interviurile pentru viză.

Așadar, dacă vrei să nu fii nevoit să platești cazare în București sau să mergi cu trenul si apoi să apelezi si la alte mijloace de trasport din capitală (metrou, autobuze sau taxiuri) îți recomandăm serviciul de “Transport Ambasada SUA” ce îți poate oferi și sfaturi, consiliere și răspunsuri la toate întrebările pe care le ai referitoare la interviul de viză. Serviciul are experiență încă din anul 2007 și a trasportat mii de studenți din Iași direct în fața Ambasadei Statelor.

Microbuzul va parcurge traseul: Iași – Bacău – Focșani – Buzău – Amasada SUA București.

Pentru intrebări și rezervări poți contacta echipa zilnic, la numărul de telefon 0754414063.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Festivalul Tehnologiei

În acest weekend, 4 – 6 decembrie, are loc la Palas Iași expoziția interactivă Festivalul Tehnologiei, cea mai mare de acest gen din țară (cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.