Trei prieteni ai MARKETINGului se întâlnesc la proiectul ATELIERE organizat de PRIME IAŞI

Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, organizează pe data de 19 aprilie, în Corpul R al Universității „Alexandru Ioan Cuza”, proiectul ATELIERE. Cea de-a VII -a ediție aduce în atenția studenților tema „MARKETINGul și prietenii săi”, ediție ce constă în trei workshop-uri desfășurate simultan, care vor fi susținute de: Ciprian IONESCU, Creative Director la September Media, Paula CLAPON, Content Strategist la Emerge, și Georgiana GHICIUC, Content marketer & founder la Beaglecat.

Proiectul ATELIERE construiește un cadru de interacțiune între studenți și specialiști, cu scopul de a susține o dezvoltarea continuă în plan profesional, dar și personal. Fiecare sesiune este alcătuită dintr-o parte teoretică și una practică. Partea teoretică este prezentată pe înțelesul oricărui doritor de a trece granița conținuturilor informaționale acumulate în cadrul cursurilor și seminariilor de la facultate și de a fi ancorat în realitatea mediului economic. Partea practică este constituită din aplicații realizate prin lucru în echipă pentru a definitiva însușirea informațiilor livrate de specialiștii ce lucrează în sfera marketingului. Vom avea grijă să diferențiem cele mai bune idei și strategii și vom lucra la îmbunătățirea celor mai puțin potrivite, astfel încât la sfârșit să ne fie aproape imposibil să alegem care merită premiată.

Studenții pot face cunoștință cu prietenii marketingului, Guerilla Marketing, Online Marketing și Content Marketing, la ATELIERE, prin intemediul celor trei workshop-uri. Primul atelier, „Marketing neconvețional”, este dedicat subiectului Guerilla Marketing și va fi susținut de Ciprian IONESCU. Următoare opțiune va aduce în fața participanților Online Marketingul, prin workshop-ul „Digital marketing: Revoluția Tech în comunicare”, ce va fi susținut de Paula CLAPON. Al treilea atelier, „Introducere în content marketing”, va fi coordonat de Georgiana GHICIUC.

Pentru a participa la unul dintre cele trei workshop-uri propuse, studenții se pot înscrie prin completarea unui formular, ce poate fi accesat prin intermediul link-ului: http://goo.gl/forms/8FZOcYyK0q. Așteptăm răspunsurile celor interesați în perioada 1 aprilie – 17 aprilie. Taxa de participare este de 10 lei, iar fiecare workshop acceptă un număr de 16 participanți. Criteriul de selecție este în funcție de rapiditatea trimiterii formularului de înscriere, astfel încât cel care va avea prioritate va fi cel care va trimite primul formularul de înscriere.

Fii maestru pentru o zi și oferă-ți oportunitatea de a fi cu un pas mai aproape de a deveni un marketer de succes!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + 18 =

On Key

Citeste si

O universitate din Iași se va inchide

Corpul de Control al ministrul Educatiei Nationale, impreuna cu Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior, a efectuat, pe o perioada de cateva

Traditii si obiceiuri ciudate de nunta

In conceptia populara, casatoria constituie un element obligatoriu in ciclul vietii. Petitul, cererea in casatorie, tocmirea zestrei, logodna, casatoria religioasa si nunta ca atare reprezenta

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.