Cele mai tari ponturi studentesti!

Trenurile Soarelui 2017: WiFi si mini bar in calatoria cu trenul catre mare

Trenurile Soarelui 2017: WiFi si mini bar in calatoria cu trenul catre mare
June 09
15:08 2017

Incepand cu acest weekend, CFR calatori lanseaza programul estival Trenurile Soarelui ce are ca principal obiectiv lansarea unor rute directe catre mare si Delta Dunarii.

Conform unui comunicat trimis de CFR Calatori, incepand de astazi, 9 iunie 2017, programul Trenurile Soarelui este oficial lansat. Astfel ca, timp de 3 luni, pana pe 13 septembrie 2017, vom avea la dispozitie peste 40 de trenuri care vor asigura legături din toata tara catre statiunile de la Marea Neagra si Delta Dunarii.

Rutele exacte si orele la care trenurile sosesc si pleaca din gara se pot vedea la acest link.

In plus fata de anul trecut, noutatile programului in 2017 sunt 3 rute directe(tur-retur) din Brasov catre Constanta si pentru cei din Sighetu Marmatiei legatura cu litoralul se va realiza direct prin grupa de vagoane de la trenul Satu Mare- Mangalia.

Trenurile InterRegio sunt dotate cu instalatii de AC si prize, iar Trenurile Litoral, de viteză sporita (IR 1983, IR 1582, IR 1587 si IR 1588) Bucuresti – Constanta si retur, au si vagon bar. De asemenea, de la Bucuresti Nord la Constanta si retur, trenurile IR 1585 si IR 1586 dispun de Wi-Fi gratuit.

Pentru tarife de calatorie si mai multe informatii accesati site-ul oficial CFR Calatori.

Sursa foto: cugetliber.ro

Comentarii

comments

About Author

Sorin

Sorin

Owner, administrator and writer.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

sixteen − twelve =