Tu cum multumesti profesorilor tai din facultate?

Lipsim de la ore, copiem la examene, nu predam proiectele la timp si niciodata nu invatam de ajuns. Suna cunoscut? Exact, este ceea ce facem noi – studentii. Cu toate astea, un procent mare dintre noi trec examenele si termina cu succes facultatea.

Si asta datorita profesorilor nostri care, chiar daca ni se par extrem de severi in timpul facultatii, se dovedesc a fi super de treaba daca te gandesti peste cate din greselile noastre au trecut cu vederea si de cate ori ne-au acceptat scuzele puerile.

Gandindu-ne la toate astea, ar trebui sa ne gandim si la faptul ca ar trebui sa-i recompensam. Ceea ce ma duce cu gandul la cel mai potrivit cadou pentru un profesor universitar – un stiloul elegant. Genul ala de stilou lucrat manual, cum fac cei de la Poenari, si pe care il poti si personaliza cu un mesaj de multumire pentru profesorul tau.

Fara da si poate, un astfel de cadou ar fi recompensa ideala pentru profesorul care m-a sustinut si care m-a incurajat sa termin cu succes facultatea.

P.S: Cautand pe net stilouri personalizate, mi-a placut ce am vazut aici: www.poenari.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =

On Key

Citeste si

Marsul Absolventilor – FIE 2016

Tradiționalul Marș al Absolvenților este organizat în cadrul #FIEIasi de către toate universitățile ieșene. Marșul se termină pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, unde are loc super

Campionat de sah la Cafeneaua FiX

Sâmbătă și duminică, respectiv 30 și 31 iulie 2016, începând cu ora 11:00, la Cafeneaua FiX se vor da bătălii grele. Regii și reginele nu

Windows 9 disponibil in curand

Sistemul de operare al companiei Microsoft urmeaza sa fie prezentat pe data de 30 septembrie, insa va fi disponibil la inceputul anului 2015. Poze cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.