Un comentariu pe Bunadimineata.ro ai lasat, unul din cele 32 premii ai castigat!

În perioada 01 februarie 2015 – 28  februarie 2015, site-ul BunaDimneata.ro sărbătorește un an de când face diminețile românilor mai frumoase și invită cititorii la un concurs cu multe premii matinale.

Pe tot parcursul lunii Februarie cititorii trebuie să lase un comentariu cu o adresă validă de email la oricare dintre articolele aflate pe site și să bifeze căsuța ‘’Vreau să particip la concursul 1 an cu BunaDimineata.ro’’ de la finalul articolului.

La începutul lunii Martie cititorii vor avea șansa să câștige una dintre cele 30 de căni inscripționate cu logo-ul site-ului, 1 sistem de bauturi  NESCAFE Dolce Gusto Melody 3 sau 1 sejur de 2 nopți pentru 2 persoane la Hotelul Golden Tulip Ana Dome 4**** din Cluj Napoca cu mic dejun și acces la toate facilitățile interne incluse.

Într-o continuă dezvoltare, site-ul BunaDimineata.ro sărbătorește primul an de prezență online printr-un nou design, un concurs pentru toți cititorii și informații pozitive pentru dimineața fiecărui român.

Lansat în februarie 2014, site-ul BunaDimineata.ro a ajuns în prezent la circa 20.000 de vizitatori unici pe lună, o cifră mare pentru un site pornit de la zero și construit prin muncă constantă și dorință de autodepășire permanentă.

Proiectul BunaDimineata.ro a fost ideea unei echipe tinere, care știe că informațiile actuale prezentate într-o lumină pozitivă sunt necesare pentru a trece cu bine peste orele dimineții. De la bun început a exisat dorința de diferențiere față de majoritatea site-urilor românești de știri și lifestyle prin abordarea diferită a pieței și a conținutului. Lungile dezbateri au dus la concluzia că ceea ce lipsește cu desăvârșire în România este un site de dimineață, cu un conținut lejer și pozitiv. Deși reacția publicului român față de un site format în totalitate din conținut pozitiv a fost necunoscută, aceștia s-au dovedit a fi foarte receptivi și deschiși la un concept mai altfel.

„Primul an al site-ului BunaDimineata.ro a fost o provocare continuă pentru noi. Am trecut prin multe schimbări care ne-au ajutat să ne poziţionăm pe o direcţie clară cu care ne identificăm. Anul 2 al proiectului va aduce noi secţiuni şi articole cât mai bune pentru cititorii de dimineaţă”, a declarat Valentin B., Project Manager.

BunaDimineata.ro este o platformă de informare zilnică, cu numeroase articole de dimineață, recomandări, lifestyle, mic dejun și sfaturi.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.