Unde poti invata in Iasi in sesiune?

E mijlocul sesiunii si simti ca nu mai poti sa stai in camera sa citesti înca un curs. Colegii din camin sunt galagiosi si au telefoane… care le suna cand decizi sa citesti. E prea cald, ai computerul prea aproape, mancarea te distrage prea des. Ce e de facut?


Esti hotarat! Mergi sa dai gata cursurile in alte locuri! Ma aflu in aceasta situatia si am decis sa va impartasesc locurile in care am reusit sa invat eu. Sper sa va fie de ajutor!

PALAS
Pe iarba, intr-un colt putin mai retras iti asezi patura si mai citesti cate ceva. Ai aproape locuri de unde iti poti procura o cafea pentru un plus de concentrare.

BIBLIOTECA
Care ar putea fi avantajele? ai ghicit: liniste completa si carti! Tot ce ai nevoie pentru invatat. BCU sau filiale ale bibliotecilor sunt deschise in cursul saptamanii si te asteapta, doar sa iti doresti. Salile de lectura sunt perfecte!

SAGE
Cafeneaua din Iasi in care nu se fumeaza si muzica este in general live. Se canta la chitara sau la pian, iar atmosfera devine relaxanta. Pe terasa sau in interior, micul local este prielnic in sesiune.

De altfel, aproape orice cafenea este in cursul diminetii linistita si potrivita pentru studiu. Nu iti uita cursurile si buna dispozitie!

COPOU
Bineinteles, in parc, pe o patura, singur sau alaturi de parteneri e perfect de invatat. Si din cand în cand de schimbat cateva cuvinte, pentru pauza. E liniste, din moment ce toti oamenii sunt în Palas.

SALA DE LECTURA
Caminul tau are pe undeva o sala folosita doar in timpul sesiunii. E sala de lectura. Da o fuga sa vezi daca nu cumva mai e un loc!

CANTINA
Poti merge la cantina de langa Cuza. Are terasa, in caz ca vrei sa stai la aer si sa sorbi o cafea la preturi studentesti. Iar pentru pranz ai mancarea aproape!

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 3 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.