uniFEST 2015 – Noaptea Albă a Teatrului

Sunteţi aşteptaţi cu mult entuziasm să vă bucuraţi de magia spectacolului la Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc din cadrul Festivalului uniFEST 2015.

Într-o societate dominată de indiferenţă şi frivolitate, teatrul constituie una dintre singurele modalităţi prin care tinerii actori şi spectatori pot evada din cotidian.

În teatru, nu numai ceea ce se întâmplă pe scenă primează, deoarece misterul şi emoţia sunt transmise mai departe publicului care va reveni mai târziu în sala de spectacol să vadă continuarea poveştii. Cu toate acestea, colegii voştri de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Arte „George Enescu” şi nu numai, vă invită să le susţineţi prestaţia de pe scena Casei de Cultură a Studenţilor. Când? Pe 10 noiembrie 2015. Şi pentru că e vorba de o Noapte a Teatrului, vă aşteptăm acolo începând cu ora 20:00.

Încurajăm consumul de teatru! NU dăunează sănătăţii tale şi nici a prietenilor tăi!

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + 15 =

On Key

Citeste si

10 cursuri online gratuite

Atunci cand vrei sa te perfectionezi intr-un anumit domeniu, poti folosi totdeauna cursurile online, care de cele mai multe ori sunt gratuite. Unele dintre ele

BRD face angajari in Iasi

Institutia financiara scoate la concurs in aceasta perioada mai multe joburi, disponibile in orase din toata tara. BRD-Groupe Societe Generale asteapta CV-ul tau pentru postul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.