Universitățile ieșene își reîncep astăzi activitatea

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI), Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) și Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași încep cursurile mâine, 9 ianuarie 2017, conform structurii anului universitar în curs. Studenții care nu pot ajunge la facultate, din cauza condițiilor meteorologice și a drumurilor închise, nu vor primi absențe, iar colocviile și predările de proiecte vor fi amânate.

„Am înțeles de la reprezentanții căminelor că o bună parte dintre studenți au venit în Iași. Începem școala în mod normal, însă cei care, în mod obiectiv, nu pot veni la universitate, din cauza iernii, nu vor avea niciun fel de consecințe sub aspectul absențelor”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel Toader, rectorul UAIC.

Prof. univ. dr. Dan Cașcaval, rectorul TUIAȘI, a precizat că decizia de a începe mâine cursurile este motivată și de faptul că orele nu vor mai putea fi recuperate deoarece peste o săptămână începe sesiunea de examene.

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași (UMF) a început cursurile, conform calendarului, pe 3 ianuarie.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Maine incepe Targul de Cariere Iasi

Peste 60 de companii și organizații recrutează la Târgul de Cariere Iași mâine și miercuri (10-11 octombrie). Evenimentul are loc la Palas Mall și se

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.