Up Hill Contest, editia a V-a

Asociaţia de Turism Montan “Hai pe munte!” Iaşi şi HPM Cycling Team vă invită duminica, 15 noiembrie 2015 să participaţi la a V-a ediţie a concursului de ciclism “UpHill Contest”, desfăşurat pe pârtia de ski Sărărie.

UHC 2015 este un concurs ELIMINATORIU. Cursa constă în etape eliminatorii, concurenţii (câte 4 sau 5) pornind simultan pe un traseu în urcare. Se vor califica în etapa următoare primii doi clasaţi din fiecare grupă. Traseul, parcurs în urcare, are aprox. 600 m lungime cu 70 m diferenţă nivel şi va avea pe alocuri zone tehnice amenajate.

Concursul este conceput ca o întâlnire amicală a cicliştilor din Iaşi la sfârşit de sezon, fiind în acelaşi timp o ocazie de socializare şi schimb de experienţă. Nu excludem posibilitatea participării unor ciclişti din afara Iaşului.

Premii: in funcţie de posibilităţile de la data concursului.

Categorii: open masculin şi open feminin.
Se va acorda trofeul KOM (king of the mountain) pentru cel mai bun timp scos pe segmentul respectiv, in oricare dintre manşele concursului. 40 locuri pe grila de start.

Siguranţă: se va completa la faţa locului o declaraţie pe propria răspundere iar casca este obligatorie.

*In caz de vreme nefavorabilă ne rezervăm dreptul de a amâna competiţia sau anularea şi transformarea acesteia intr-o mică petrecere de final de sezon.

Inscrierea şi plata taxei, 25 lei , se face numai la magazinul X-Cycle până pe data de 14 noiembrie 2015. Pachet de start : o cană cu insemnele concursului, bon de masă. Info : telefon 0740853108 sau la Magazinul X-Cycle.

up-hill-contest-iasi

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =

On Key

Citeste si

BRD face angajari in Iasi

Institutia financiara scoate la concurs in aceasta perioada mai multe joburi, disponibile in orase din toata tara. BRD-Groupe Societe Generale asteapta CV-ul tau pentru postul

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.