Home Campus USAMV vine in ajutorul studentilor care doresc sa se angajeze

USAMV vine in ajutorul studentilor care doresc sa se angajeze

2 minute de citit
0
0

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” (USAMV) din Iasi a lansat un proiect care are ca scop cresterea ocupabilitatii studentilor. „Practica pentru o piata a muncii competitiva” se desfasoara pe o perioada de 18 luni, finantare venind de la Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Se urmareste consilierea profesionala a 400 de studenti ai USAMV, dintre care mai bine de jumatate, mai exact250 vor participa la stagii de pregatire practica. Proiectul isi propune concret sa creasca relevanta cunostintelor teoretice dobandite prin formarea profesionala, dar si oferirea participantilor a sansei de a le aplica in mediul real.

Prin programul de practica se doreste oferirea unor servicii profesioniste de consiliere si orientare profesionala in identificarea unui job pentru a facilita tranzitia de la facultate la viata activa.

Principalele persoane vizate sunt studentii in anii 2, 3 si 4 din cadrul USAMV. Ei vor beneficia de stagii de practica in cadrul unitatilor cu care au fost incheiate acorduri.

Sursa foto: ziarelive.ro

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Campus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − one =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…