UTI isi implica studentii in stabilirea tarifelor pentru cazare

Tariful pentru 90% dintre caminele campusului Tudor Vladimirescu este de 180 de lei, in locurile de cazare cu baie in camera pretul este de 230 de lei si 280 de lei in caminele de familisti, pentru garsoniere de 30mp.

Directia de Servicii studentesti a UTI a stabilit pretul pentru luna octombrie, pe noiembrie se va stabili o suma cuprinsa intre 120 si 150 de lei, in timp ce in luna decembrie studentii vor avea gratuitate in camin.

Odata cu inceperea noului an calendaristic se va stabili o noua taxa pentru camine, care este de regula cu 10 lei mai mica decat cea din luna noiembrie. Decizia va fi luata in urma consultarii studentilor, a prodecanilor si a sefilor de camine. Conform directorului DSS: „Da, intr-adevar, se poarta o serie de negocieri cu toti cei implicati, iar pana la urma tariful trebuie sa fie si unul care sa le convinga si studentilor”.

Sursa foto: rnews.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =

On Key

Citeste si

Cum arăta Iașul acum 150 ani

Videoclipul intitulat „Iașul ieri și astăzi” realizat de câțiva iubitori ai Iașului prezintă într-un mod ingenios schimbările arhitecturale prin care a trecut orașul în ultimii

Ofertele pentru Revelion în Iași

Zeci de restaurante şi baruri din oraşul Iaşi şi-au pus la bătaie ofertele pentru petrecerea nopţii de sfârşit de an. Majoritatea locurilor sunt deja rezervate.

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.