Valentine’s Day la Venetia, cadoul Palas Mall pentru indragostiti

Costume fastuoase, măşti spectaculoase, parade, concerte în aer liber, multă culoare şi o veritabilă întoarcere în timp. Aceasta este atmosfera de poveste de la Veneţia, unde un cuplu de îndrăgostiţi ar putea să îşi sărbătorească iubirea, dacă va face cumpărături din magazinele Palas Mall şi va participa la tombola cu premii.

Astfel, în perioada 3 – 14 februarie 2017, cei care vor face shopping în valoare de minimum 150 de lei din magazinele ansamblului Palas se pot înscrie la tombola campaniei „Dragoste la Veneţia”. Un client norocos va câştiga, prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, un sejur pentru el şi jumătatea sa, la Carnavalul de la Veneţia, unde se vor bucura de experienţe unice.

În plus, zilnic, primii 210 de clienţi care depăşesc cuantumul de 150 de lei în periplul lor prin Palas Mall vor fi răsfăţaţi cu premii dulci şi invitaţii la cafea pentru două persoane, la centrul de premiere din Atrium.

Pe 14 februarie, de Valentine’s Day, ansamblul Palas le-a pregătit îndrăgostiţilor un spectacol aparte. De la ora 18.00, vor avea ocazia să admire adevăratele opere de măiestrie realizate de hair stiliştii salonului L’Arte Donna Carina Beauty Center din Palas Mall. Evenimentul Artistic Vision va avea loc în Atrium. Pentru că cele mai frumoase cântece sunt cele dedicate iubirii, de la ora 19.00, ieşenii sunt invitaţi la recitalul susţinut de Henrick Solera, artist internaţional, muzician şi entertainer de origine suedeză, al cărui show combină stilul clasic al lui Frank Sinatra, cu cel contemporan al lui Michael Bublé.

Cei care doresc să se fotografieze împreună cu jumătatea lor, într-un cadru aparte, sunt aşteptaţi la In Love Photo Corner, în Atrium, în perioada 10 – 14 februarie.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + 16 =

On Key

Citeste si

AeroDrive Show

Asociatia Aeronautica Romana si Aeroportul Iasi anunta Iacarii Acrobati si Napoca Rally Academy printre participantii la AeroDrive Show Iasi 2015. Duminica 14 iunie incepand cu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.