Wedding Days 2016 in acest week-end la Palas

În acest week-end, mirii anului și cei care vor să se pregătească din timp pentru marele eveniment din viața lor sunt invitați la Palas Wedding Days. Vizitatorii vor avea șansa să câștige premii mult visate, printre care și o petrecere de nuntă, la Congress Hall Palas.

De joi până duminică, în perioada 17 – 20 noiembrie 2016, îndrăgostiții sunt așteptați la Palas Wedding Days. La parterul Atriumului, numeroși expozanți din domeniu vor veni în întâmpinarea vizitatorilor cu cele mai bune oferte, care țin cont de tendințe și acoperă toate exigențele.

În plus, cei care urmează să spună „Da!” și vin la târg vor putea participa la tombola Palas Wedding Days. Marele premiu, oferit duminică, prin tragere la sorți, este o petrecere de nuntă pentru 100 de persoane, la Congress Hall Palas. Centrul de evenimente din inima orașului este locul ideal pentru petreceri memorabile, tabloul de poveste fiind întregit de frumusețea grădinii ansamblului Palas și panorama impresionantă asupra Palatului Culturii. Premiul al doilea constă într-un voucher cadou la Bridal Couture, în valoare de 3.000 de lei, astfel încât câștigătoarea să fie mai aproape de rochia mult visată. Cel de-al treilea premiu va fi un set de bijuterii din argint de la Sabrini.

Palas Wedding Days reunește profesioniști din toate domeniile care se regăsesc în planurile de organizare ale mirilor. Pentru cei în căutarea unui loc în care să sărbătorească povestea lor de dragoste, la târg vor fi prezentate ofertele mai multor locații din Iași.

Viitoarele mirese, care nu și-au găsit încă rochia perfectă, pot alege din nenumărate modele expuse, care acoperă toate preferințele: de prințesă, tip sirenă, scurte, cu trenă etc.

Nici domnii nu vor fi neglijați, târgul fiind locul în care își pot găsi costumul și accesoriile pentru o ținută elegantă. Mirii vor găsi verighete și bijuterii, servicii de catering, dar și aranjamente florale și decorațiuni. Mai mult, vor putea alege pachete foto – video, pentru a păstra amintiri de la cel mai important eveniment, inclusiv cabine pentru instantanee amuzante.

wedding-days-program

Pe agenda Palas Wedding Days este inclus și un concert susținut de Festivo Band, joi, de la ora 19.00, dar și recitaluri Essenza Quartet, care vor încânta publicul vineri, de la ora 19.00, și duminică, de la ora 18.45.

Vineri, de la ora 18.00, cei interesați pot descoperi ce se poartă în materie de make-up și coafură, de la profesioniștii Noblesse, și pot afla cum trebuie să fie o sesiune foto reușită, de la fotograful Bogdan Păcuraru.

Pentru cei care vor să se inspire de la specialiști în alegerea ținutelor, sâmbătă, de la ora 18.00, se vor desfășura prezentări de rochii de mireasă și costume.

Palas Wedding Days este un eveniment organizat de ansamblul Palas și Daka Expo.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twelve + 19 =

On Key

Citeste si

IAŞI GUITAR FESTIVAL 2016

IAŞI Guitar Festival 2016 vă invită la cea de-a IX-a ediţie a evenimentului, în intervalul 18-19 noiembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor Iași. Invitat

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.