Work and Travel 2015: Întâlnire cu angajatorii din SUA!

Nu-i așa că îți dorești și tu un job în SUA? Se vorbește peste tot de acest lucru, iar tu te încadrezi perfect în condițiile programului Work & Travel: ești înscris la cursurile unei facultăți, ai note bune și nu ai restanțe.

Bineînțeles că înscrierile în aceste programe, biletele de transport și taxele de plecare costă. Dacă îți dorești foarte mult să pleci cu work and travel și nu dispui de banii necesari, poți face un împrumut la bancă – creditul work and travel – special destinat acestor cazuri, bani pe care îi poți returna când te întorci în țară.

Sunt foarte mulți studenți care și-au luat inima în dinți și au plecat ”in the land of all possibilities”. Niciunul nu s-a întors fără o poveste pe care să nu zică tuturor cunoscuților și care să te facă și pe tine să îți dorești să încerci.

Echipa Work and Travel Vacanțe Speciale s-a gândit la toți cei care vor sa vadă America și organizează încă un târg de joburi la București, pe 28 februarie. La târg vor fi prezenți câțiva dintre cei mai populari angajatori din America care îți oferă șansa de a susține interviul pentru job față în față.

Sediile agenției se află în Iași (0753.555.516 – Catalin – [email protected]) și București (0732.947.700/ 0742.344.160 – Iulia și Madalina – [email protected]), dar te poți înscrie și online, din orice oraș al țării. Mai mult decât atât, echipa îți va deconta drumul (dus-întors) din orașul unde faci cursurile până la cel mai apropiat sediu.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 6 =

On Key

Citeste si

Love Ride la Palas Mall

De Valentine`s Day, Palas Mall îşi invită clienţii să dea frâu liber sentimentelor, într-o întrecere cu premii acordate din toată inima. Îndrăgostiţii vor pedala pentru

Marsul Absolventilor 2015

A devenit o frumoasă tradiţie ca, la fiecare final de an universitar, absolvenţii celor cinci mari instituţii de învăţământ superior de stat din Iaşi să

Localuri de incercat in Iasi

Ai tot iesit in localuri obisnuite, aceeasi muzica, aceeasi priveliste, aceiasi oameni. Stii ideea, mergi, bei pe fuga o cafea sau stai sa te relaxezi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.