Workshop IT organizat intre 14 si 15 noiembrie

Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” prin Facultatea de Informatica organizeaza alaturi de Facultatea de Automatica si Calculatoare a Universitatii Tehnice, Asociatia Romana pentru Inteligenta Artificiala si Institutul de Informatica Teoretica din Filiala Iasi a Academiei Romane a treia editie a workshopului BringITon intre 14 si 15 noiebrie.

Evenimentul va avea loc in Sala Pasilor Pierduri, Bd. Carol. Se doreste prin aceasta editie consolidarea de parteneriate intre mediul universitar IT din tara si companiile de profil.

Te poti inscrie cu proiecte care pot prezenta interes pentru eventualii investitori, iar tematicile pe care le poti aborda le gasesti aici: http://bringiton.info.uaic.ro/proiecte.  Inregistreaza rezumatul proiectului, cel mult o pagina in care sa descrii la modul general ideea pana pe 13 octombrie aici: www.easychair.org/conferences/?conf=bringiton2014.

Comitetul de Program va selecta proiectele care vor fi prezentate in cadrul workshopului si apoi vor fi publicate intr-un catalog, fiecare prezentare pe cel mult patru pagini. Un juriu va selecta ideile care au cel mai mare potential de piata, iar autorii vor lucra alaturi de experti pentru dezvoltarea planurilor in afaceri.

Sursa foto: www.adhitsblog.com

 

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Ajută-l pe Radu!

La 17 ani, Radu vrea să trăiască fără să fie o povară pentru ceilalți. Are un singur gând de dimineață până seara: că ar vrea

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.