World Education Fair Iasi 2016 – Studiaza in strainatate!

O serie de instituții de învățământ din întreaga lume vor ajunge luni la Iași pentru a-și prezenta oferta de studii către tinerii care doresc să studieze în afara tārii, la cel mai important târg educațional din România.

În cadrul World Education Fair (WEF), care se va desfășura la Grand Hotel Traian din Iași, pe 26 septembrie, începând cu ora 11.00, până la ora 16.00. Tinerii vor putea să discute cu reprezentanții universităților, colegiilor și liceelor internaționale de prestigiu, din Europa și America de Nord.

La World Education Fair, prin conceptul de Educație 360o, ne propunem să aducem an de an toate instituțiile de învățământ care au ceva de oferit unui public din ce în ce mai pretențios și mai avizat în ceea ce privește așteptările educaționale. Studiile internaționale cuprind posibilități pentru toate categoriile de vârstă. Avem o paletă largă de oportunități educaționale adresându-ne atât părinților cu copii în vârstā chiar și de 5 ani, viitorilor studenți, dar și celor care vor să-și completeze studiile universitare. Practic, târgul cuprinde toate programele educaționale, de pregătire și formare la care cineva s-ar putea gândi. Cei prezenți, părinți, tineri și copii, vor putea avea discuții individuale cu reprezentanții instituțiilor de învățământ și vor primi consiliere din partea noastră, având posibilitatea să se înscrie pe loc la unele programe, cursuri de pregătire și teste de orientare profesională sau de limbă engleză”, declară Ana Maria Papp, Manager Departament Universități în Străinătate, IntegralEdu.

O bună parte din instituțiile prezente la WEF Timișoara vin din Marea Britanie, unde pleacă anual peste 5000 de tineri.

Tinerii interesați de studii universitare, master și MBA în străinătate se vor întâlni la WEF cu universităţi din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveţia, Germania, Italia și SUA.

Sistemul de învațământ din România pare pentru mulți în derivă, însa o serie de universități din UK, Olanda sau Danemarca încep să accepte studenți români doar cu engleza de la bacalaureat, fără alte teste mult mai titrate.

Cei mai mulți adolescenți români care studiază în străinătate sunt la licee din Marea Britanie

Viitorii liceeni şi părinţii lor vor putea afla în cadrul evenimentului și care sunt cele mai prestigioase instituții de tip boarding sau college din străinătate și vor beneficia de îndrumarea consultanților IntegralEdu pentru alegerea celui mai potrivit program de studiu. Topul țărilor în care tinerii români au ales să plece pentru a-și face studiile liceale este format din Marea Britanie, Elveția și Germania.

EduTabere pe tot globul la WEF Iași

În cadrul târgului de la Iași vor fi prezentate și programe de tabere în străinătate. Destinațiile acestora cuprind 4 continente în peste 15 țări din Europa, dar și țări mai îndepărtate, precum China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA, Maroc sau America Latină.

Burse și alte posibilități de finanțare pentru studenții români

Cei interesați de burse de studii și împrumuturi studențești, vor găsi la WEF toate informațiile necesare pentru accesarea acestora.

Pentru cei care vor sa afle într-adevăr ce înseamnă studii în afara țării, noi venim la WEF cu tot bagajul de informații acumulat de-a lungul celor 24 de ani de activitate în educația internatională, astfel, în România, în cei 8 ani de activitate, peste 10 000 de tineri români au ajuns la instituțiile de învățământ din străinătate, pe care și le doreau“, precizează Ana Maria Papp.

Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de înregistrare online.

 

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + six =

On Key

Citeste si

Iată de ce trebuie să înveti engleza

Trăim într-o societate globală, în care interacţiunile dintre diversele culturi sunt tot mai frecvente şi mai consistente. Tu faci parte din această lume care îţi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.