Ziua Internațională a Pizzei sărbătorită la ALILA

Restaurantul Pizzerie ALILA din Iași sărbătorește astăzi, 9 februarie 2016, Ziua Internațională a Pizzei.

La ALILA găsești diverse sortimente de pizza, cu un gust deosebit și autentic. Dintre specialitățile casei pe care le poți savura la ALILA se numără: MARGHERITA, QUATTRO FORMAGI, REGINA, NAPOLETANO, CAMPAGNIOLA, dar și sortimente deosebite cum ar fi: TONO, FANTASY, SCOGLIO, SENSATIONS, HAWAIANA sau MEXICANA.

Binecunoscuta pizza de la ALILA, apreciată și savurată de mii de ieșeni, este sărbătorită marți, 9 februarie, la ALILA. Și pentru că orice sărbătoare este un motiv de bucurie, cei de la Restaurantul Pizzerie ALILA îți oferă și anul acesta o reducere de 9% la orice sortiment de pizza comandat marți, de pe Bd. Nicolae Iorga, nr. 23 și din Era Shopping Park Iași.

În plus, dacă ești NOROCOS, poți câștiga unul dintre cele 9 vouchere în valoare de 50 de lei, constând în consumație la ALILA!

Nu uita! Doar astazi cei de la ALILA te așteaptă pentru a sărbători Ziua Internațională a Pizzei cu reducerii și vouchere cadou!

ziua internat a pizzei

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =

On Key

Citeste si

Cele mai bune seriale din 2014

IMDB – cel mai mare site pentru cinefilii din toată lumea a realizat un top al celor mai bune seriale din 2014, în urma voturilor