Ziua Internațională a Pizzei sărbătorită la ALILA

Restaurantul Pizzerie ALILA din Iași sărbătorește astăzi, 9 februarie 2016, Ziua Internațională a Pizzei.

La ALILA găsești diverse sortimente de pizza, cu un gust deosebit și autentic. Dintre specialitățile casei pe care le poți savura la ALILA se numără: MARGHERITA, QUATTRO FORMAGI, REGINA, NAPOLETANO, CAMPAGNIOLA, dar și sortimente deosebite cum ar fi: TONO, FANTASY, SCOGLIO, SENSATIONS, HAWAIANA sau MEXICANA.

Binecunoscuta pizza de la ALILA, apreciată și savurată de mii de ieșeni, este sărbătorită marți, 9 februarie, la ALILA. Și pentru că orice sărbătoare este un motiv de bucurie, cei de la Restaurantul Pizzerie ALILA îți oferă și anul acesta o reducere de 9% la orice sortiment de pizza comandat marți, de pe Bd. Nicolae Iorga, nr. 23 și din Era Shopping Park Iași.

În plus, dacă ești NOROCOS, poți câștiga unul dintre cele 9 vouchere în valoare de 50 de lei, constând în consumație la ALILA!

Nu uita! Doar astazi cei de la ALILA te așteaptă pentru a sărbători Ziua Internațională a Pizzei cu reducerii și vouchere cadou!

ziua internat a pizzei

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.