10 farse tari pentru colegii de munca sau facultate

O zi lunga la birou devine repede plictisitoare, mai ales cand intervine rutina. Aproape zi de zi ai de rezolvat aceleasi sarcini si nu se mai intampla nimic nou.


Ce-ar fi sa mai destinzi putin atmosfera cu cateva farse tari?

In primul rand incearca sa alegi “victime” care sa nu se supere, ca sa eviti sa iti faci dusmani nedoriti la locul de munca.

Apoi, nu exagera cu gluma. Nu e nevoie sa-ti pui colegul intr-o situatie foarte jenanta pentru a smulge cateva rasete si nici nu trebuie sa incalci regulile formale de desfasurare a muncii de la birou sau facultate.

Ce farse simple ai putea incerca:

1.    Schimba sensibilitatea mouse-ului unui coleg din My Computer -> Control Panel -> Mouse. Seteaza o sensibilitate foarte mare, astfel incat sagetica sa devina “deodata” foarte greu de controlat pe ecran.

2.    Lipeste toate obiectele de pe biroul colegului de masa. Indoaie banda scotch astfel incat sa fie lipicioasa pe ambele parti.

Fa exces de banda scotch si lipeste absolut toate obiectele de masa. Lipeste si receptorul de telefon, astfel incat colegul sa nu poata raspunde la nici un apel.

3.    Daca ai colegi care stau fata in fata, schimba-le monitoarele intre ei,in timp ce acestia sunt plecati in pauza de masa. Cand se intorc, isi vor da seama cu greu de ce nu functioneaza totul cum trebuie.

4.    Imprumuta un telefon de la un coleg si schimba-I limba meniului in araba sau chineza. Blocheaza-l si inapoiaza-l ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

5.    Cauta pe retelele de socializare, ipostaze amuzante cu colegii de munca. Printeaza-le pozele si pune-le la avizierul din hol.

6.    Cumpara un gandac mare de plastic negru si plaseaza-l la marginea tastaturii sau sub cana preferata de cafea, astfel incat colega sa dea peste el in mijlocul programului. Cu siguranta va avea o reactie amuzanta.

7.    Ofera-te sa iti servesti colegii cu ceva dulce, foarte simplu de realizat.

Cumpara cateva cepe mari, curata-le de coaja si da-le printr-un amestec de zahar topit cu colorant rosu. Infinge-le un bat si fa-le sa para mere caramelizate. Sigur vei avea doritori pentru dulciurile tale.

8.    Ai un coleg care are o cana speciala in care isi face ceai sau cafea zilnic?

Pune cafea in acea cana, deasupra pune o foaie de carton si tine-o cu mana lipita de cana. Incearca sa intorci repede cana cu fundul in sus. Cartonul ar trebui sa creeze un vacuum, iar lichidul nu se va scurge.

Plaseaza “lucrarea” pe biroul victimei si apoi trage dintr-o miscare brusca foaia de carton, in timp ce tii bine de cana.

La final ar trebui sa ai pe masa o cana care arata normal, doar ca e pusa cu fundul in sus. Cand colegul va veni dimineata sa-si ia cana, toata cafeaua din interior se va varsa pe birou.

9.    Daca ai timp dupa program, aliaza-te cu un amic si impacheteaza in staniol complet biroul unei victime pe care o alegeti de comun acord.

Fiecare obiect de pe birou trebuie impachetat individual, astfel incat totul sa fie autentic, inclusiv biroul in sine. A doua zi de dimineata, colegul va ramane mut de uimire.

10.    Lipeste o multime de post-its pe biroul unui coleg astfel incat nici un centimetru sa nu ramana neacoperit.

Insista sa “decorezi” scaunul, monitorul, lateralele biroului, telefonul si fiecare caiet de pe birou

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

La ce pret vom cumpara noul iPhone 6

Una dintre companiile producatoare de dispozitive electronice IT&C a de top, Apple, a anuntat preturile la care vor putea fi cumparate noile iPhone. Acestea vor

Admiterea de toamnă la universităţile din Iasi

Majoritatea universităţilor de stat din Iaşi au demarat începând cu această săptămâna sesiunea de admitere din toamnă. Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi“

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.