Unde gasesti WiFi gratuit in aer liber in Iasi

Daca nu vrei sa mergi intr-o cafenea unde este WiFi ca sa-ti poti verifica e-mailul si ai prefera sa stai la soare, pe o banca in parc, afla ca sunt cateva locatii in Iasi unde gasesti internet gratuit in aer liber.

Trebuie doar sa stii unde sa mergi, ca sa beneficiezi si de razele de soare si de tehnologie avansata la un click distanta.

Primaria Iasi a amplasat 3 hotspoturi gratuite in Iasi in locatii cu mult trafic: parcul din Podu Ros, parcul Copou si esplanada din fata Teatrului National.

In oricare dintre aceste locuri, trebuie sa cauti conexiunile disponibile cu device-ul tau, sa alegi free-hotspot.com si apoi click pentru conectare. Deschide apoi o fereastra in browser si bifeaza optiunea care spune ca accepti termenii si conditiile de utilizare al serviciului.

(P) Ai vazut ofertele la Routerele Wireless de la eMAG?

Daca uiti instructiunile de mai sus, nu e nici o problema. Oriunde este amplasat un astfel de hotspot, vei gasi si panouri cu instructiuni pentru conectare la retea.

O alta varianta de wireless in aer liber mai gasiti in curtea Muzeului Literaturii Romane, locatie redenumita recent Parcul Lecturii. Detaliile tehnice pentru a accesa reteaua le vei gasi afisate la vedere in parc, sau la biroul de informatii de la intrarea in muzeu.

Inca o idee pentru a beneficia de wireless gratuit, ar fi sa mergi in parcul de langa caminele C5 si C6 din complexul studentesc „Titu Maiorescu”. Cauta retelele disponibile si sigur vei gasi si hotspotul free oferit de Universitate.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + seventeen =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.