5 jocuri pentru petreceri

E mijlocul saptamanii, deci cam de pe acum incep pregatirile pentru distractia de weekend. Tocmai de aceea ne-am gandit sa facem o lista cu top 5 jocuri ce implica bautul. Atentie! Ar putea provoca prea multa buna-dispozitie.

1. Box

Ai nevoie de: un cronometru, doua pahare de shot, 4 oameni, 2 zaruri si bere.
Doua dintre persoane joaca un “meci de box”, iar celelalte doua sunt ajutoarele. Cele doua perechi stau la capetele mesei, iar cei care “boxeaza” dau cu zarul. Participantul care da un numar mai mic, incaseaza lovitura si isi bea paharul. Ajutoul il umple cat de repede poate pentru ca acesta sa fie din nou in joc.
Se joaca 3 minute cu pauza de 30 de secunde.

[products limit=”6″ columns=”3″]

 

2. Beer Pong

Un joc nu prea popular in Romania cum este in afara sau cum pare din filme.
Ai nevoie de: o minge de ping pong si 12 pahare de bere.
Va impartiti in doua echipe care au cate 6 pahare de bere in fata. Pe rand, fiecare arunca mingea de ping pong spre “trupele” echipei adverse. Daca aceasta aterizeaza in pahar, echipa careia ii apartine trebuie sa il bea. Cu fiecare lovitura, paharele trebuie apropiate intre ele.
Echipa castigatoare este cea care isi determina adversarii sa bea tot. De asemenea, pierzatorii beau tot ce a mai ramas invingatorilor.

3. Regii

Ai nevoie de : un pachet de carti un pahar mare (plin), pahare (pline) pentru fiecare jucator.
Aranjeaza cartile in jurul paharului mare. Pe rand, fiecare extrage.
As- Cel care extrage poate propune ca toti sa ia o inghititura.
De la 2 la 6 (Trefla, Inima Neagra)- Fiecare bea cate inghitituri arata cartea.
De la 2 la 6 (Romb, Inima Rosie)- Dai unei alte persoane sa bea numarul de inghitituri aratat de carte. Acestea pot fi impartite intre mai multi jucatori.
7 (Cascada)- Toata lumea incepe sa bea. Nu te poti opri pana cel din dreapta ta nu se opreste.
8 (Maiestrul)- Cel care a extras cartea pune aratatorul pe masa. Ultimul care face asta bea un pahar.
9 (Rima)- Cel care extrage aceasta carte spune o propozitie. Cel din stanga trebuie sa spuna o alta care rimeaza si tot asa in sensul acelor de ceasornic. Jocul se opreste cand o persoana nu mai gaseste rima. Ghici ce? Trebuie sa bea!
10- Cel care extrage o carte spune o categorie (ex: pasta de dinti). Fiecare trebuie sa numeasca un brand, cand cineva nu mai are idei, trebuie sa bea.
Juva- Baietii beau, cu tot cu un toast.
Dama- Fetele beau. Poate fi inclus un toast.
Popa- Nu degeaba i se spune regele, el face regulile. Astfel, poate sa inventeze orice, ce trebuie respectat pe parcursul intregului joc (ex: nimeni nu rade). Cel ce nu se supune, trebuie sa bea.
Cand ultimul popa este extras se incheie jocul.

4. Fara maini

Ai nevoie de: bere, banda adeziva.
Regula e simpla, la fel si intregul joc. Fiecare dintre participanti isi lipeste o anumita cantitate de bere in mana, folosind banda adeziva. O poti pune intr-un pahar de plastic, pentru a fi mai usor.
Nu poti face nimic folosind mainile, pana nu termini continutul. Fara raspuns la telefon, mers la baie, scarpinat.

5. Niciodata nu am…

Ai nevoie de: de fapt, doar de bautura.
Persoanele care joaca se aseaza in cerc. Fiecare spune, pe rand, ceva ce nu a facut niciodata (Niciodata nu am fost in China, Niciodata nu am chiulit). Toti cei care au facut lucrul respectiv trebuie sa ia o inghititura.
O sa afli lucruri nebanuite despre participanti.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.