5 printese din povesti in care fetitele viseaza sa se transforme

Prinţi, prinţese, regate îndepărtate, rochii spectaculoase, uneori puteri magice, alteori multe obstacole până să poată spune “şi-au trăit fericiţi până la adânci bătrâneți” fac din poveştile pentru copii cu prinţi şi prinţese un univers fascinant din care fiecare micuţ şi-ar dori să facă parte. De câte ori nu ai auzit-o pe fiica ta că şi-ar dori să fie Elsa? Şi de câte ori a încercat să te transforme într-un personaj imaginar cu ajutorul baghetei magice?

Iată care sunt prințesele din poveşti pe care fetiţele le îndrăgesc şi în care visează să se transforme:

Elsa

Elsa este personajul principal din animaţia Disney “Frozen”. Frumoasa prinţesă blondă a devenit preferata multor fetiţe. Elsa este o Crăiasa Zăpezii în varianta modernă, animaţia „Frozen” fiind inspirată de basmul clasic al lui Hans Christian Andersen.

Belle

Belle este prinţesa din “Frumoasa şi Bestia”. Extrem de frumoasă şi cu un suflet bun, prinţesa Belle se află pe lista de preferinţe a fetiţelor. Celebra poveste care a inspirat fetiţele de-a lungul timpului are şi un mesaj puternic: frumuseţea exterioară nu este deloc importantă, contează sufletul şi calităţile pe care le are un om, iar Belle este un exemplu. Ea a reuşit să vadă dincolo de aspectul fizic al “Bestie” .

Aurora

Aurora este “Frumoasa din Pădurea Adormită” care poate fi un bun exemplu pentru micuţa ta. Aurora este blândă, generoasă şi iubitoare şi mai ales este oricând pregătită să sară în ajutorul celor care au nevoie.

Rapunzel

Rapunzel este mai mult decât o prinţesă cu părul lung şi frumos. Ea poate deveni un model pentru fiica ta, mai ales atunci când vrei să o înveţi cât de important este să fie stăpână pe ea, să aibă încredere şi să ia decizii fără să se teamă de nimeni şi de nimic. Rapunzel este o prinţesă modernă care îşi doreşte să fie independentă şi să îşi construiască propriul drum.

Alba ca Zăpada

Alba că Zăpada este poate cea mai cunoscută prinţesă din toate timpurile. Generaţii la rând au avut-o drept model şi multe fetiţe îşi doresc să fie şi ele, măcar pentru o zi, Alba că Zăpada. Prinţesa din cunoscutul basm este un exemplu de modestie, bunătate şi răbdare, dar şi o dovadă că la un moment dat, în viaţă, binele pe care îl meriţi va veni către tine, iar faptele bune ţi se întorc negreşit.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five − 4 =

On Key

Citeste si

Lemnul de esenta tare sau moale

Pentru un tamplar, nu exista decat doua tipuri de lemn: lemnul de esenta tare si cel de esenta moale. Cu toate acestea, distinctiea poate crea confuzii

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.