8 Filme interzise

Unele tari nu sunt inca pregatite sa accepte tot felul de productii care se bucura de un imens succes in alte parti ale globului. Ce filme si unde au fost interzise in ultimii ani?


Hunger Games

the-hunger-games
Vietnam nu a acceptat trilogia in care adolescentii se bat pana doar unul mai ramane in picioare.

The Evil Dead

the-evil-dead
Comedia horror din 2013 a fost prea mult pentru Singapore. Mai ales cand in trailer a fost aratat cum fata isi taie limba in doua.

2012

2012
Filmul nu ajuns niciodata in Coreea de Nord dintr-un motiv ciudat: superstitia. Orice lucru care ar fi sugerat faptul ca anul 2012 ar fi altfel decat minunat a fost interzis.

Borat

borat
Tara despre care este vorba in film a refuzat sa il difuzeze. Kazakhstanul a fost pus pe ecran intr-o lumina mai putin favorabila si de aceea productia nu a avut succes acolo.

Saw IV

saw IV
In Thailanda si Ucraina al patrulea film din seria Saw a fost interzis. Se pare ca s-au saturat de-abia dupa primele trei.

Piratii din Caraibe

piratii
A treia parte din seria Piratii din Caraibe nu a fost acceptata in China. Dupa ce caracterului Chow Yun-Fat i-au fost aduse cateva modificari, chinezii au fost mai putin reticenti.

The Human Centipede 2

Se pare ca un singur astfel de film le-a fost de ajuns celor din Marea Britanie, Noua Zeelanda si Australia.

The Departed

the-departed
Filmul nu a fost acceptat in China din cauza unei singure scene. In aceasta, Jack Nicholson se intalneste cu un agent chinez, care ii inmaneaza o valiza plina cu bani pentru cateva elemente utile in armele nucleare.

Crezi ca exista cu adevarat motive sa fie interzise aceste filme?

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 2 =

On Key

Citeste si

Ateneul Tatarasi promoveaza talentele

Ateneul Tatarasi organizeaza si gazduieste evenimente culturale, de la activitati pentru copii: cursuri de sah, dans, chitara, teatru sau balet la: spectacole de teatru, expozitii,

BCU Iași recrutează voluntari

Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași oferă studenților interesați să câștige experiență pentru viitoarea carieră oportunitatea de a se implica, în calitate de voluntari, în

Campionat de sah la Cafeneaua FiX

Sâmbătă și duminică, respectiv 30 și 31 iulie 2016, începând cu ora 11:00, la Cafeneaua FiX se vor da bătălii grele. Regii și reginele nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.