Alternative pentru Vama Veche

In ultimul timp Vama se schimba si nu mai e ce se asteapta toata lumea sa gaseasca. Prea multe hoteluri invadeaza plaja, prea multe masini de fite sau piscine. Parca nu asta era ideea cand fugeai undeva departe de oras. Totusi, sunt alte locuri care ar merita o vizita.

 

Gura Portitei este o varianta care atrage din ce in ce mai multi nostalgici. Aceasta este una dintre cele mai retrase si necunoscute destinatii de pe litoralul nostru. Se afla intre lacul Golovita si Marea Neagra, in judetul Tulcea. Mica bucatica de nisip este tot ce ai nevoie pentru un weekend relaxant, departe de ochii curiosilor. Drumul cu salupa pana la destinatie este cu siguranta un plus.
Casutele din lemn de pe plaja sunt asezate in mijlocul lui nicaieri, aflandu-se la cca. 30km de civilizatie. In vacanta de vara exista si oferte, pentru care platesti 3 nopti si stai 4, iar preturile sunt rezonabile.

plaja vadu
Plaja Corbu este din ce in ce mai invadata, dar urmatoarea, plaja Vadu, mai pastreaza inca din linistea celor putin vizitate. Plaja Agigea, la doar 10km de Constanta este o alta varianta ca o oaza in desertul litoralului.

Intre statiunile Olimp si Costinesti se afla plaja 23 August, de asemenea una mai putin cunoscuta si cu siguranta cu suficient loc disponibil. In comuna Tuzla, spre Mangalia, gasesti un alt colt de plaja nevizitat, perfect pentru un bronz nederanjat.

Locurile sunt numai bune pentru relaxare, iar daca vrei sa te si distrezi poti da o fuga pana in statiunile din apropiere. Ai parte si de linistea pe care s-ar putea sa o cauti, dar si de petreceri de neuitat.

180720081528 07241445

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.