Aplicatii utile in calatorii

Acum ca a venit vacanta, sigur urmeaza si calatoriile. Iti bifezi pe harta cateva locuri importante, destinatii interesante pe care iti doreai de mult sa le vezi si pornesti la drum. Si pentru ca traim in era digitala, de ce sa nu te folosesti de smartphone, daca il ai la indemana? In afara de arhi-cunoscutul GPS, ai mai putea avea parte de ceva ajutor.


Iata cateva aplicatii utile in calatorii!

1 Feroviar

Feroviar
Aceasta este o aplicatie care ofera informatii in legatura cu mersul trenurilor. Ai ajuns la mare si de aici vrei sa pornesti spre Cluj? Afla ore, rute, preturi cu aceasta aplicatie.
Daca trenul se afla in mers poti afla si cu ce viteza se deplaseaza si unde va aflati pe traseu.

2 Speed Traps

speed traps
Daca mergi cu masina, aceasta aplicatie te pregateste inainte de a porni la drum. Arunca o privire pentru a vedea ce ruta este favorbaila.
Prin aceasta aplicatie soferii vor putea comunica intre ei informatii legate de trafic sau vor putea raporta în timp real: accidente, blocaje în trafic, existenţa de patrule de poliţie, camere radar.
Chiar daca sunteti perfect informati, conduceti prudent!

3 CoPilot GPS

copilot-gps

Da, este un GPS, dar care nu are nevoie de conexiune la internet. Ofera la dispozitia utilizatorilor harti, rute principale, rute alternative si o lista a obiectivelor turistice din marile orase.

4 HopStop

hopstop ios
De ai poposit intr-un oras ce te va gazdui pe perioada vacantei, s-ar putea sa ai nevoie de aceasta aplicatie. HopStop este destinata pietonilor si le permite sa afle atat rutele cele mai scurte, cat si variantele pentru transportul public in comun.

5 Floare de Colt

floare de colt 1
Aceasta aplicatie este in special destinata iubitorilor de munte. Printre optiunile oferite se numara: busola de urgenta, lista de obiecte, vremea, harti, sfaturi practice (ex: Ce sa faci cand te inteapa o albina). Macar pentru sfaturi si merita sa o iei cu tine!

6 Trip Advisor

trip advisor
Ultima, una dintre cele mai utile, este cea cu sfaturi, dupa cum ii spune si numele. Vezi la ce hotel sa mergi, ce restaurant are mancare pe gustul tau sau afla ce mai este de facut in zona respective. Este un fel de prieten care a mai vizitat de curand acea destinatie. De ce sa nu il intrebi?

Voi ce credeti ca v-ar fi de folos?

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − 9 =

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.