BagExpo si Expo Mineralia la Palas Mall

Pentru doamne și domnișoare, sesiunile de shopping perfecte sunt cele în care își aleg o poșetă la modă. Palas Mall le invită să descopere Bag Expo, târgul internaţional dedicat în exclusivitate genţilor şi accesoriilor in perioada 21-25 iulie. Tot in acelasi loc si in aceeasi perioada, Palas Mall va deveni locul preferat de toate doamnele și domnișoarele care iubesc bijuteriile.

Clientele au ocazia să revadă geanta gigant, îmbrăcată în foițe de aur și decorată cu nenumărate cristale Swarovski. Exemplarul spectaculos a fost lucrat manual, realizarea genţii necesitând munca a şase persoane, timp de jumătate de an.

Pe lângă exponatul vedetă, sunt prezentate alte aproximativ 6.000 de articole, fiecare dintre ele ieșind în evidență prin formă, culoare sau detaliile aplicate. Tinerele care se pregătesc pentru evenimente speciale găsesc plicuri elegante și clutch-uri, în timp ce bagajul pentru vacanța de vară poate fi completat cu genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj.

La Bag Expo sunt disponibile și accesorii pentru domni, aceștia putând alege serviete şi diplomate, rucsaci, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.

Târgul internațional de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia este dedicat podoabelor de inspirație marină, venind în întâmpiarea celor care se pregătesc de vacanță. În secțiunea dedicată „comorilor adâncurilor”, vizitatorii pot admira și cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee și multe altele.

Pe lângă acestea, doamnele și domnișoarele pot alege din peste 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Mai mult de 180 de tipuri de pietre au fost utilizate pentru crearea lor.

bag expo 1

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 2 =

On Key

Citeste si

Campionat de sah la Cafeneaua FiX

Sâmbătă și duminică, respectiv 30 și 31 iulie 2016, începând cu ora 11:00, la Cafeneaua FiX se vor da bătălii grele. Regii și reginele nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.