Bona de specialitate vs bona improvizata, avantaje si dezavantaje

Vom lua ca etalon piata bonelor din capitala, in momentul de fata existand o cerere tot mai ridicata pentru persoanele care se angajeaza sa aiba grija de cei mici in absenta parintilor.

Este foarte important ca activitatea desfasurata la locul de munca sa fie una cursiva si sa nu intampinati piedici dintre cele mai dificile, micutul vostru necesitand prezenta unui adult pentru o crestere si o educatie asa cum v-o imaginati. Din fericire pentru toti parintii care lucreaza si sunt nevoiti sa respecte un program destul de incarcat, exista numeroase solutii viabile, atat bone cu experienta, oferite de agentiile de specialitate, cat si persoane care nu au studii sau experienta in domeniu dar care au avut de-a face cu copiii si cresterea acestora, asa cum sunt educatoarele, bunicile sau femeile fara un loc de munca stabil.

 

Fiecare parinte se gandeste la o bona menita sa ii ofere odraslei sale toata atentia de care are nevoie, alegerea corecta a unei angajate fiind un pas esential in desfasurarea ulterioara a ostilitatilor. Fie ca optati pentru o bona Bucuresti experimentata, angajata in urma unui protocol oferit de agentiile de recrutare bone bucuresti, fie ca optati pentru o bona aleasa dintre cunoscuti, iata care ar fi principalele avantaje si dezavantaje ale celor doua solutii.

Bona necalificata

Cand spunem bona necalificata, gandul ne poarta catre o persoana care dispune de o experienta suficienta in cresterea unui copil dar care nu a lucrat in acest domeniu in conformitate cu actuala legislatie. Putem considera bona necalificata drept o solutie viabila pentru familiile care nu-si doresc sa cheltuie sume importante pentru acest job, o bona necalificata in Bucuresti costand o familie aproximativ 600-800 de lei lunar. Dincolo de pretul scazut, un avantaj considerabil este faptul ca veti alege o persoana pe care o cunoasteti si in care aveti deplina incredere, din ecuatie absentand momentele in care sunteti in dubii referitor la comportamentul bonei, la respectarea indicatiilor sau a programului.

Un dezavantaj este, fara doar si poate, lipsa experientei in adevaratul sens al cuvantului, acest impediment impulsionand tot mai multi parinti sa se debaraseze de o solutie care se poate dovedi lipsita de beneficii pe termen lung. O bona in Bucuresti din categoria personalului necalificat poate avea repercusiuni pe termen lung asupra educatiei micutului vostru, lipsa experientei sau o mentalitate invechita putand modela in mod eronat caracterul si comportamentul unui copil.

Bona angajata prin intermediul agentiilor de recrutare

Este vorba despre o bona din Bucuresti pe care o veti angaja in urma unui interviu, agentiile de recrutare bone bucuresti permitandu-va sa parcurgeti cateva zeci de CV-uri inainte de a lua o decizie finala. Fiind vorba despre un serviciu dedicat, 100% profesional, increderea este maxima iar fiecare greseala ulterioara se va plati in functie de contractul semnat, din ecuatie putand elimina orice moment neplacut din viitorul copilului vostru. Aveti parte de experienta si profesionalism, fiecare bona din Bucuresti disponibila in momentul de fata pe piata de specialitate parcurgand o serie de etape ce ii modeleaza capacitatile si ii ofera atuurile necesare pentru ca intreaga crestere si educatie a unui copil sa se materializeze in functie de preferintele voastre.

Este adevarat, aveti posibilitati multiple in ceea ce priveste alegerea unei bone insa acest aspect se materializeaza intr-o suma platita putin mai ridicata. Nu veti achita taxe suplimentare in vederea alegerii unei bone insa tarifele lunare impuse pot fi ceva mai ridicate, acest detaliu fiind cel mai important dezavantaj al unei bone contractate dintr-o agentie de specialitate.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four + five =

On Key

Citeste si

1500 de locuri la Food Court Palas

Lucrările prin care s-a extins zona Food Court din Palas, au ajuns la final. În acest moment, numărul locurilor s-a dublat, ajungând la 1500. Această

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.