Briobill, solutia ideala impotriva rau-platnicilor

Angajat intr-o multinationala sau antreprenor? Aceasta este una dintre dilemele tinerilor din ziua de astazi. Ambele ipostaze au atat avantaje cat si dezavantaje. Pe de o parte, ipostaza de angajat intr-o multinationalata ofera stabilitate financiara si nu presupune nici o investitie putand fi accesibila oricarui tanar.

In schimba, antreprenoriatul presupune existenta unei sume de bani care ar trebui investita. Fie care ai suma de bani necesara de la parinti, sau ai lucrat si acum doresti sa devii antreprenor, pe langa buget, te vei lovi de multe alte probleme in drumul spre succes.

Forma Juridica

Cele 3 variante dintre care vei putea alege sunt: PFA, SRL, microîntreprindere. E o alegere foarte complicata care iti va influenta toata viitoare activitate si care depinde de foarte multe lucruri. Mai jos este un tabel in care sunt ilustrate cheltuielile si taxele care vor trebui platite anual pentru fiecare in parte.

Contabilitatea

Dupa cum va povesteam in unul din articolele trecute una dintre cele mai simple si ieftine variante de contabilitate este oferita de cei de la Briobill.
Acest program de facturare online iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare procesului complet de la redactarea unui contract, emiterea facturilor pana la incasarea banilor.

Este rapid si usor de folosit datorita, poate emite facturile de oriunde si simplifica procesele financiare pe intelesul tuturor.

Clienti rau-platnici

Desi la inceputul aceasta pare o problema minora, vei descoperi pe parcurs ca e foarte important sa reusesti sa incasezi toti banii care ii ai facturati. Cu totii isi doresc clienti care sa respecte datele contractuare, insa garantat nu va fi asa.
Briobill s-a gandit la aceasta problema si a venit cu o solutie. Din programul de contabilitate se pot emite somatii de plata, cumulate pe toate facturile restante ale unui client. In cazul in care clientul nu raspunde nici la somatie, nu trebuie sa te mai complici sa cauti un avocat, cazul se poate transfera catre un cabint de avocatura direct din program.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight + 12 =

On Key

Citeste si

Cantece pentru adormit copiii

Cauţi cea mai potrivită muzică de adormit copiii? Chiar dacă este mai uşor să apelezi la videoclipurile de pe internet sau la o aplicaţie specială

Olimpiada Studentilor, editia a VIII-a

Continuând tradiția și în acest an, Asociaţia Studenţilor şi Absolvenţilor Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii (ASAFCI), cu sprijinul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, va

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.