Bucură-te de pârtia de schi de la Sărărie!

Pârtia din Sărărie este una dintre principalele puncte de atracţie pe timp de iarnă din Iaşi. Cei pasionaţi de schi sau săniuş, dar care nu au timp să ajungă în staţiuni montane, se pot bucura chiar în Iaşi de aceste sporturi!

Pentru o urcare cu teleschiul, tariful pentru o persoană este de 2 lei, dar pentru ca instalaţia să poată fi pusă în funcţiune, trebuie să se strângă 10 persoane. Alte preţuri practicate la pârtie sunt 20 lei pentru un abonament cu 12 urcări pentru adulţi, 10 lei pentru copiii sub 14 ani şi 10 lei pe oră pentru închirierea unui echipament complet de schi. Cei care doresc să închirieze doar schiurile trebuie să achite 5 lei pe oră.

Pârtia din municipiu este deschisă în fiecare zi, program luni – vineri între orele 13.00 – 21.00 şi sâmbăta şi duminica între 10.00 şi 21.00. Cea mai mare aglomeraţie se formează, după cum era de aşteptat, în zilele de weekend. Pârtia Sărărie are o lungime de aproximativ 420 m, lăţimea ei variind între 20 şi 30 m. Plecarea se face în zona Sărărie la 370 m altitudine, sosirea fiind în apropierea şoselei Cârlig, la 320 m.

Sursa foto: adevarul.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 2 =

On Key

Citeste si

„Feerie de Crăciun” de 5 ani

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași – Muzeul de Artă organizează, în perioada 15 decembrie 2016 – 31 ianuarie 2017, pe esplanada Palatului Culturii, Expoziția-concurs „Feerie

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.