Bune maniere: Cum sa trimiti SMS-uri persoanei pe care o placi

SMS-ul se poate dovedi a fi calea de comunicare perfecta pentru a reusi sa cuceresti persoana pe care o simpatizezi si pentru a-i trezi interesul fata de tine, cata vreme respecti cateva reguli simple pe care le-am detaliat in continuare.


Conteaza continutul, nu neaparat momentul
Tine minte: continutul si ceea ce vrei sa-i transmiti conteaza cel mai mult. Ora la care ii trimiti sms-ul nu este atat de importanta. Totusi, ai vrea sa eviti sa trimiti sms-uri dupa ora 22:00 daca acea persoana nu iti evidentiaza clar ca acest detaliu nu o va deranja.

Ai grija la gramatica
Fii atent la detalii si incearca sa nu faci greseli de scriere, nu sari peste virgule sau cratime. Nu vrei sa pari prost educat si nu vrei sa trimiti mesaje greu de descifrat .

Fara invitatii in oras prin SMS
Pastreaza sms-ul ca o metoda de flirt si nu fa afirmatii sau propuneri serioase prin acest mediu. Daca vrei sa va vedeti la un suc, dovedeste-i persoanei cat e de importanta pentru tine sunand-o ori spunandu-i fata in fata.

Evita sa ii trimiti prea multe mesaje
Indiferent daca e baiat sau fata, nu agasa persoana pe care o placi cu o multime de sms-uri trimise pe parcusul unei zile. Limiteaza-te doar la lucrurile esentiale si nu ii trimite mai mult de 3 mesaje pe zi.

Nu vrei sa pari disperat(a) asa ca asteapta macar 5 minute dupa ce primesti un sms si abia dupa aceea trimite-i raspunsul, ca sa nu para sa stateai cu telefonul in mana, in asteptarea unui semn.

Alte sfaturi importante!
Daca acea persoana speciala iti trimite un mesaj, acorda-i importanta si raspunde-i cat mai curand posibil. Daca trec mai mult de 30 de minute, ar fi bine sa o suni pentru a-ti cere scuze si pentru a-i arata ca iti pasa.

Daca persoana simpatizata iti lasa numarul ei de telefon, ar fi bine ca, pentru inceput, sa o suni. Mesajele sunt potrivite abia dupa o prima intalnire.

Evita sa trimiti mesaje prea lungi, cu intrebari prea multe. Raspunsul poate fi destul de greu de inteles.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + 10 =

On Key

Citeste si

Scaneaza-ti computerul online

Niciodata nu esti in siguranta perfecta si este foarte posibil sa fi mai intalnit macar un virus pana acum. Chiar daca varianta de a-ti scana

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.