Căminul modernizat al UAIC se deschide în această vară. Vezi care sunt tarifele

După şase ani de aşteptare, căminul C5 al Universităţii ‘’Alexandru Ioan Cuza’’ din Iaşi este deschis pentru studenţi. Conducerea instituţiei de învăţământ superior  a decis ca în lunile de vară să fie deschise două cămine: C5 şi C6.

Primul este mai costisitor, tarifele fiind aproape duble, ca urmare a condiţiilor moderne de aici. Tinerii au internet, dar şi cablu TV, lift, în camere nu vor mai sta câte 5 tineri, ci câte 3, vor avea baie în cameră şi o bucătărie modernă la fiecare etaj.    

Conform reprezentanţilor universităţii, tarifele încep de la 20 de lei pe loc pe zi pentru studenţii care solicită cazare pentru desfăşurarea unor activităţi didactice care nu se încadrează în structura anului universitar, a cadrelor didactice şi a salariaţilor şi familiştilor care păstrează lucrurile în camera încuiată şi sigilată.

Tariful creşte la 25 de lei pe zi pentru studenţii universităţii care solicită cazare pentru alte motive decât desfăşurarea de activităţi didactice.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × 1 =

On Key

Citeste si

Funny: Cel mai sexy fund?

O tanara incearca sa imbrace o pereche de blugi insa se pare ca fundul ei este prea bombat ca sa incapa Comentarii comments

British Council recrutează

British Council Iași caută un coleg entuziast, motivat, cu spirit de echipă şi cu excelente abilităţi de interacţiune cu clienţii, pentru pozitia de Customer Services

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.