Care este una dintre cele mai profitabile afaceri din tara

Casele de pariuri de la noi din tara sunt in pierdere doar patru saptamani pe an. Firmele care administreaza acest tip de jocuri nu raman pe minus mai mult de 30 de zile in 12 luni, acestea fiind unele dintre cele mai profitabile afaceri de la noi din tara.

„Sunt ani in care ponderea surprizelor in total evenimente importante este atat de mica incat genereaza margini foarte proaste, diferenta intre incasari si plati evolueaza foarte prost pentru firmele de pariuri. Aceia sunt ani in care poti sa termini pe pierdere si asa se intampla. Noi facem evidenta la saptamana, pentru ca evenimentele sunt in general in weekend – cu exceptia meciurilor din Champions League si Europa League, care sunt la mijlocul saptamanii, iar la sfarsit de saptamana tragi linie si vezi ce ai facut in acea saptamana. Periodic, in cursul unui an sunt saptamani – la nivelul unui an sunt in medie intre 4 si 6 saptamani – in care termini pe minus, platesti mai mult decat incasezi. Dar sunt si ani in care ai vreo 10-12 saptamani, in acel an termini pe minus. Nu ai cum sa ramai profitabil dupa un astfel de an”, conform presedintelui Patronatului Organizatorilor de Pariuri din Romania.

Tot el a declarat faptul ca piata pariurilor in cota fixa a fost intr-o continua crestere.“Din 2009 este o crestere oarecum constanta a pietei, o crestere cu o singura cifra, de la an la an, cu ani mai buni si ani mai prosti”.

Reprezentantul caselor de pariuri organizatia Romanian Bookmakers a contribuit la legislatie prin obligarea firmelor de pariuri sa instaleze un terminal, astfel incat orice plata sa fie vizibila, asemeni unei oglinzi a serverului.

Sursa foto: www.noi.md

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − four =

On Key

Citeste si

Oportunitate în comert international

Te pasionează comerțul internațional? Cunoști bine o limbă străină? Îți place competiția? Dare International Trade Academy caută viitori campioni care să strălucească în comerțul internațional

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.