Cat trebuie sa dureze partida de sex ideala

Una dintre intrebarile pe care si-o pun multi cand vine vorba de sex este fara dar si poate: Cat trebuie sa dureze o partida de sex pentru a fi ideala?

Ei bine, medicii sustin cu tarie ca partida de sex ideala dureaza sapte minute. Mai mult, daca partida dureaza mai mult de 13 minute aceasta devina lunga si obositoare. Extrema inferioara este 3 minute, astfel daca o partida de sex este mai scurta de 3 minute partenerul prezinta disfunctii.

In urma cercetarilor, medici au demonstrat ca daca femeile nu au orgasm in primele 12 minute nu vor mai avea deloc.

Tot ei sustin ca partidele de sex nu trebuie sa fie o cursa de bataie lunga dar nici sa nu fie prea scurta(sub 3 minute). Contrar fanteziilor multora, partida de sex ideala trebuie sa dureze in medie 7 minute, variind cu foarte putin de la cuplu la cuplu.

Cei care au realizat studiul sunt americanii de la „Society for Sex Therapy and Research”, studiu la care au participat 1.753 de cupluri. Persoanele participante aveau varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − two =

On Key

Citeste si

Joburi in Anglia pentru romani

La cea de-a treia editie a Targului de joburi pentru munictori in depozite Anglia vor fi disponibile peste 200 de joburi. Targul este organizat de

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.