Ce site-uri de filme online au fost închise

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis să sesizeze Poliţia cu privire la 42 de site-uri care difuzează filme şi seriale fără să respecte legislaţia audiovizualului şi fără să deţină drepturile pentru conţinutul transmis.

CNA a analizat o reclamație primită din partea canalului de televiziune Pro TV, care a semnalat existenţa a 42 de site-uri care oferă servicii media audiovizuale la cerere, fără a deţine drepturi pentru conţinutul difuzat şi fără să fi notificat Consiliul, aşa cum prevede Decizia CNA nr. 320 din 2012.

Articolul 41 din această Decizie prevede că, până la o dată anume, toţi furnizorii de servicii media audiovizuale la cerere din România aveau obligaţia să completeze şi să transmită la CNA cererea de notificare. Nerealizarea notificării în termenul respectiv “determină încetarea dreptului de a furniza servicii media audiovizuale la cerere”, potrivit aceluiaşi articol.

După ce au analizat posibilităţile legale pe care le au, membrii CNA au decis cu unanimitate de voturi să sesizeze Poliţia în cazul celor 42 de site-uri care difuzează ilegal filme şi seriale.

“Furnizorii serviciilor media la cerere au obligaţia de a notifica CNA cu privire la această activitate. Pro TV ne-a informat însă cu privire la desfăşurarea ilegală a unor asemenea servicii pe internet, care încalcă drepturile de autor pe care le deţine. CNA va sesiza Poliţia în vederea identificării responsabililor de site şi a clarificării răspunderii legale”, a spus Răsvan Popescu, preşedintele CNA.

Următoarele site-uri de filme și seriale online au fost inchise:

www.filmepeales.com,
www.filmesubtitrateonline.net,
www.filme-free.ro,
www.cinemo.ro
www.filmulde10.com
www.filmesubtitrateonline.net
www.filme.online-pe.net
www.filme-online-subtitrate.eu
www.filme-subtitrate.ro
www.filme-2012.com
www.opticmovie.com
www.filmeonlinetari.com
www.filmehd-online.net
www.filmeonlinehd.biz
www.seriale-filme.info
www.serialedetop.com
www.serialul.net
www.filmemisto.com
www.neededspark.blogspot.ro
www.filme.online-pe.net

Sursă foto: iti.illinois.edu

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 7 =

On Key

Citeste si

Ce facem cu stresul din sesiune?

Poate la unii sesiunea a inceput deja, altii vor intra in curand in sesiunea de iarna, dar oricat de bine te-ai pregati pentru examene nu

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.