Ce sunt codurile Finpari si cum iti pot mari veniturile

Codurile FinPari fac parte din opţiunile binare şi deşi au apărut pe piaţă abia în anul 2015, aceste coduri promo Finpari fiind unul dintre motivele care le-a câştigat titlul de cei mai buni brokeri internaţionali într-un timp atât de scurt. Specialiştii recomandă persoanelor începătoare să aleagă acest broker pentru a se lansa pe piaţa tranzacţiilor tocmai datorită acestor cadouri.

Depozitul minim este un pic mai mare decât ce este pe piaţă – acesta fiind de 250$, dar odată cu depunerea banilor primeşti automat un bonus de 250$ plus 3 tranzacţii 100% sigure. Aacestea sunt criteriile codului promo CRTONL, care este momentat cel mai bun cod de pe piaţă.

Codurile oferă o mulţime de bonusuri atrăgătoare, care variază în funcţie de suma pe care oamenii sunt dispuşi să o investească. Dacă suma este cuprinsă între 250$ şi 1000$, bonusul este de 20% – adică exact 250$. Dacă suma investită se află între 1000$ şi 3000$, atunci bonusul este de 50%. Peste 4000$ garantează un bonus de 100%. Cu cât este mai mare depozitul initial, cu atât creşte şi bonusul, oferind o oportunitate minunată de a-ţi creşte profitul, dacă ştii cum să joci.

Pe lângă faptul că se primeşte un bonus la înscriere, Finpari acceptă clienţi din întreaga lume, inclusiv Statele Unite ale Americii, Australia şi Franţa. Plata se face în proporţie de 90% (una dintre cele mai mari de pe piaţă), iar tu poţi să-ţi extragi banii într-un timp record de minim o oră. Un alt lucru interesant este faptul că investiţiile pot să fie de minim 1$.

De asemenea, codurilor FinPari o reprezintă posibilitatea de a intra în concursul săptămânal FinPari, cu fonduri pentru premii de aproximativ 20,000$. Persoanele care se clasifică pe primele 4 locuri primesc aceşti bani, aceste patru persoane fiind acei investitori care reuşesc să aibă cele mai multe tranzacţii de succes din săptămâna respectivă.

FinPari oferă centru de educaţie online pentru a-I ajuta pe investitorii ce nu au încredere în propriile forte să depăşească greutăţile, dar şi pe noi veniţii să se familiarizeze cu domeniul şi să exerseze astfel încât să devină cei mai buni. Baza lor de date cuprinde o mulţime de material educative, alături de tutorial şi sfaturi de la profesionişti.

Cred ca cea mai căutat aspect al acestui broker este opţiunea “follow the leader” – “urmaţi liderul”, care permite clienţilor să vadă şi să analizeze strategiile celor mai buni investitori de pe piaţă, mai ales atunci când nu eşti siguri dacă ceea ce faci este bine.

Există trei tipuri de cont pe care poţi să le deschizi cu Finpari. Primul, numit şi Bronze, oferă bonusuri de 20%, extrageri de bani într-o oră, cont demo şi material educative în domeniu. Contul Silver oferă bonusuri de 50%, trei tranzacţii fără niciun risc şi protecţie atunci cand faci investiţiile – clientul primeşte 10% din bani în caz că investiţia nu este una profitabilă. Contul Gold oferă în plus pe lângă toate opţiunile menţionate anterior un bonus de 100% şi un manager individual pentru contul propriu.

Deşi codurile FinPari sunt relative noi pe piaţă, ele reprezintă o metodă avantajoasă de a face bani.

Comentarii

comments

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

On Key

Citeste si

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.