Cei mai faimoși sportivi care pariază sau au pariat la cazinouri și la pariurile sportive!

Află care sunt sportivii faimoși care pariază/au pariat în cazinourile online și care mizează de obicei în jocurile de noroc, bucurându-se de câștiguri pe măsură.

Pariurile sportive și jocurile de cazinou reprezintă o distracție plăcută pentru toți oamenii, indiferent de domeniile în care își desfășoară activitatea. Nu contează dacă ești un jucător care plasează mize de numai câțiva dolari sau ești unul dintre aceia obișnuiți să meargă pe covorul roșu, să se bucure de fani în toată lumea și să plasează o miză de un milion de dolari fără să clipească. Pentru că fiorul oferit de câștigarea unor sume de bani este atrăgător indiferent cât de mulți bani ai deja! Iată, așadar, o selecție a celor mai faimoși sportivi cărora le place să joace la 77777 ca la aparate sau alte jocuri de noroc.

Floyd Mayweather Jr.

Campionul mondial de box, Floyd Mayweather (cunoscut și ca „Money”) nu este un străin de câștigurile realizate atât în ring, cât și în afara acestuia. Recordul său impresionant de câștiguri din box este dublat de un record nemaipomenit la jocurile de noroc, cu un câștig de 45.000 de dolari după ce a susținut că echipa Colorado State o să câștige un meci. Plus alte câștiguri cum ar fi $90,000 în meciul Duke vs. Arizona sau $37,000 pentru un meci de baschet între Bulls și Hawks.

Paul Hornung

Acesta a fost câștigătorul Trofeului Heisman și NFL MVP în 1961 și a făcut parte de 4 ori din echipe câștigătoare a trofeului de campion,Green Bay Packer, fiind, inclusiv primul câștigător de Super Bowl. Dar Hornung a ratat întregul sezon din 1963, alături de colegul său, Alex Karras, când a fost interzis din ligă pentru pariuri pe meciurile de fotbal. Hornung și Karras au pariat între 100 și 500 de dolari pe mai multe jocuri NFL și NCAA.

Kenny McKinley

Acest jucător de fotbal american a fost un tânăr și talentat membru al echipei Broncos care s-a sinucis în anul 2010 la scurt timp după ce o accidentare l-a determinat să-și încheie cariera de jucător de fotbal. Mai târziu, s-a aflat că a împrumutat 65.000 de dolari de la un fost coleg de echipă pentru a-și plăti datoriile mari de la jocurile de noroc, inclusiv 40.000 de dolari datorate cazinourilor din Las Vegas, iar problemele legate de bani au contribuit în mod decisiv la depresia sa.

Charles Barkley

În anul 2006, Charles Barkley a recunoscut la postul sportiv ESPN că simte că are o problemă cu jocurile de noroc care l-a costat aproape 10 milioane de dolari. Un an mai târziu, Barkley a declarat că a câștigat 700.000 de dolari într-un weekend în care a pariat pe Super Bowl și jucând blackjack. De asemenea, el susține că a pierdut o dată 2, 5 milioane în numai șase ore la cazinou. În 2008, Barkley s-a confruntat aproape cu o acuzație formală în legătură cu o datorie de 400.000 $ către Wynn Casino, pe care a plătit-o imediat. Puțin mai târziu în acel an, Barkley a spus că a renunțat jocurile de noroc cel puțin temporar.

Michal “Air” Jordan

Se poate spune că, deși este una dintre cele mai cunoscute vedete sportive ale timpului nostru, recordul la jocurile de noroc al lui Michael Jordan nu este pe măsura succesului său sportiv. În ciuda codului de conduită sportive „fără pariuri” scris în contractele NBA, s-a zvonit că retragerea timpurie a lui Jordan din baschet a fost o suspendare secretă dat fiind că se află în cursul unei investigații legate de jocurile sale de noroc. Fostul star al echipei Chicago Bulls a recunoscut că a pierdut milioane, inclusiv o pierdere de 165.000 de dolari la un cazinou din Atlantic City și încă 1,25 milioane de dolari când a jucat împotriva omului de afaceri din San Diego, Richard Equinas, într-un meci de golf.

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen + 15 =

On Key

Citeste si

Cum devin aplicatiile virale

O analiză a procesului prin care o aplicație a unei companii de origine italiană a devenit organic un mare hit printre tinerii din Carolina, Florida

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.