Home Diverse Cele mai populare jocuri de societate

Cele mai populare jocuri de societate

3 minute de citit
0
0

Daca tot vine iarna si nu te grabesti mereu sa iesi afara, ai putea incerca sa joci boardgames. E nevoie de cel putin trei oameni pentru a destinde atmosfera.


Colonistii din Catan
Cu siguranta ai auzit deja despre acest joc, destinat persoanelor cu varsta mai mare de 10 ani. Ce trebuie sa faci? Dezvolta-ti strategia de a cuceri insula Catan prin cele mai ingenioase metode.

Monopoly
Cumperi teritorii, dezvolti afaceri si preiei banii de la competitorii tai. Fii tu primul care cucereste toate proprietatile de pe tabla de joc!

Urzeala Tronurilor
Desigur ca o carte inspirata a dus la crearea unui joc la fel de interesant. Intre 3 si 6 jucatori, fiecare reprezentat al cate unei Case care incearca sa castige teritoriile.

Carcassonne
Intre 2 si 5 jucatori incearca sa dezvolte regiunea din jurul orasului Carcassonne. Tot viitorul sau depinde de amplasarea hotilor, cavalerilor, calugarilor si a fermierilor.

Dixit
Dezvolta povestile si intuitia participantilor. Povestitorul extrage o carte (doar el o vede) pe marginea careia va spune o propozitie. Fiecare dintre ceilalti jucatori are in mana un alt set de sase carti din care trebuie sa o aleaga pe cea care se potriveste propozitiei spuse de narator. La final, toate cartile se amesteca, iar jucatorii trebuie sa ghiceasca ce carte a tinut initial povestitorul in mana.

Sursa foto: www.blog.lordsoftheboards.ro

Comentarii

comments

Incarca mai multe articole
Mai multe articole scrise de Sorin
Incarca mai multe Diverse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 10 =

Vezi si

Job bine platit fara experienta? Da, se poate!

Am inceput sa-mi caut job imediat ce am intrat la facultate. Imi doream independenta! Lips…