Cele mai populare jocuri de societate

Daca tot vine iarna si nu te grabesti mereu sa iesi afara, ai putea incerca sa joci boardgames. E nevoie de cel putin trei oameni pentru a destinde atmosfera.


Colonistii din Catan
Cu siguranta ai auzit deja despre acest joc, destinat persoanelor cu varsta mai mare de 10 ani. Ce trebuie sa faci? Dezvolta-ti strategia de a cuceri insula Catan prin cele mai ingenioase metode.

Monopoly
Cumperi teritorii, dezvolti afaceri si preiei banii de la competitorii tai. Fii tu primul care cucereste toate proprietatile de pe tabla de joc!

Urzeala Tronurilor
Desigur ca o carte inspirata a dus la crearea unui joc la fel de interesant. Intre 3 si 6 jucatori, fiecare reprezentat al cate unei Case care incearca sa castige teritoriile.

Carcassonne
Intre 2 si 5 jucatori incearca sa dezvolte regiunea din jurul orasului Carcassonne. Tot viitorul sau depinde de amplasarea hotilor, cavalerilor, calugarilor si a fermierilor.

Dixit
Dezvolta povestile si intuitia participantilor. Povestitorul extrage o carte (doar el o vede) pe marginea careia va spune o propozitie. Fiecare dintre ceilalti jucatori are in mana un alt set de sase carti din care trebuie sa o aleaga pe cea care se potriveste propozitiei spuse de narator. La final, toate cartile se amesteca, iar jucatorii trebuie sa ghiceasca ce carte a tinut initial povestitorul in mana.

Sursa foto: www.blog.lordsoftheboards.ro

Comentarii

comments

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =

On Key

Citeste si

Programe de internship la Banca Centrala Europeana (ECB)

ECB caută absolvenţi cu interes spre activităţile ECB, curioşi să descopere, dornici să contribuie activ, cu potenţial de a se dezvolta într-un mediul divers, care ştiu să răspundă rapid la schimbare, cu dorinţă de colaborare şi

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale.